Jump to content
BulForum.com

Продавам 2 GB Рам


Recommended Posts

Здравейте, преди около месец, месец и половина си купих нов компютър от JAR Computers със Intel Core 2 Duo процесор E8200, както и с 4 GB Рам. Взех 4 гигабайта, защото бях сигурен че много ще ми трябват. Така си и беше, по принцип ползвам доста тежки приложенич, като продуктите на Adobe, по единично не е проблем, но се налага често да са отворени по 2-3 от тят, затова 4-те гигабайта бяха перфектни и ми вуршеха перфектна работа. Скоро обаче спрях да се занимавам с това да си правя нещата сам в кущи, осъзнах се и започнах работа :) Освен това започнах отново да играя World of Warcraft и никакви други игри, така че 4 GB не са ми нужни. Тук смятам да продам 2GB, като се надявам някоий да има нужда от тях :) Не сум ползвал 2-те платки от 2-3 седмици, мислех още тогава да ги продам, но затънах в работа и забравих, така че сега използвам почивните дни :)

Става въпрос за 2x 1ГБ Kingmax DDR2 Ram с работна честота 800 Mhz. Ползвани са 1-2 седмици, в чисто нов компютър на Vista x64. Не искам да стават проблеми, затова който ги закупи, ако желае може да мине през нас, и ако желае лично ще изкарам двете платки, които ползвам сега и ще му дам тях.

Цената която желая за всяка от платките е 33 лева, ако вземете двете заедно цената става 60 лева за двете. Не забравяйте, че рамовете имат доживотна гаранция :)

 

Търсете ме на следния телефон в следните часове, моля не ми звунете по друго време :P : от 6 сутринта, до 6 на другата сутрин, сиреч 24 часа в денонощието на тел. 0899/732139

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...