Aliendreamer Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Така наложи ми се да сменям гумите на мотора и увиснах имаше едно магазинче дето си ми правеха подръжка на мотора и всичко си взимах от там но пичовете го преместиха във варна и сега реално не съм наясно къде какво и как са цените,та малко помощ няма да е излишна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sake1 Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 В Пловдив може да се каже че има добър избор на гуми. 1. Рокера - на Карловска улица е - продават основно китайски и чешки гуми - залъгах се да взема миналия сезон една китайска от там - лоша работа в дъжда - хлъзга се и след 100 километра се изкриви и взе да мята - иначе е на хубава цена от порядъка на 50 кинта.Общо взето хубави гуми нямат. Но я махнах и сега съм с dunlop . 2. Мотокроса-над бензиностанция петрол на Васил Априлов не ходете там - цените са завишени и то досто - продават основно корейски шинко и чешки митас и барум. като пример в един нет магазин гумата е 112 в мотокроса дебелия капут и иска 180 - правете си сметка. 3. Мотобум -до спс хотела гуми континентал - добро качество на средна цена - модела за моя мотор струва към 190 лева - пъти по-добри от корейските шинко. 4. Има и едно магазинче в кичука до гара родопи - имат много изгодни цени за гуми със стар дот - 2004 2005 година - аз си взех дънлоп от там за 120 кинта - последната 5.За втора ръка обиколи двата мотсалона на Карловско шосе-иматизбор , а също така и до стадион Ботев - също са добре заредени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.