Agile Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Продавам отново кутията, този пък приятелката има пръст с малката си сметка от 90лв. към мтел . Ето едно ревю за тези, които не са запознати с модела: http://techgage.com/article/cooler_master_cm_690/ По кутията има извършени модификации - изрязал съм решетката на страничния капак към видео картата, понеже беше шумно като се постави вентилатор и съм закрепил безшумна 120мм перка с грил, която давам с кутията, също така задната решетка е изрязана пак с 120мм перка с грил и накрая и тази под захранването, където не се получи толкова сполучливо, но ефекта не е лош ако се гони добър поток и задоволителни DB и КПД. Кутията е купувана 159лв(фабрично с 3х120мм). + 2х120мм за 20лв, аз я продавам с 5х120мм перки за 110лв, парите са ми спешни ако може без цигънски изпелнения, мисля че цената е повече от добра за кутия от такъв клас. Повтарям, цена - 110лв, през празниците може и да я доставя до посочен адрес за още 5лв . Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 ...По кутията има извършени модификации - изрязал съм решетката на страничния капак към видео картата, понеже беше шумно като се постави вентилатор и съм закрепил безшумна 120мм перка с грил, която давам с кутията, също така задната решетка е изрязана пак с 120мм перка с грил и накрая и тази под захранването, където не се получи толкова сполучливо, но ефекта не е лош ако се гони добър поток и задоволителни DB и КПД. ... С какво изрязваш решетките? Дай снимки да се види как е станало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted April 30, 2008 Author Share Posted April 30, 2008 Ето две снимки от страницния капак, за съжаление вече е късно едвам сега се прибирам и снимам с телефона та са "малко" гаднички, но се вижда идеята . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Кутията е продадена, благодаря на всички. Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.