jimmyb Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Търся флашки, които имат някъв проблем или не работят (не могат да се форматират, дават грешки и т.н.). Само са не са "умрели" тотално Най-вече търся такива, на които като им запишеш нещo после не се чете. Това са така наречените ментета, на които пише 2Gb, 4Gb или 8Gb, показват си нормално размера в Експолера, но като запишеш нещо на тях и ги извадиш от USB-то, после файла е скапан, т.е. реалния размер им е много по-малък от написания. Такива които са изгорели, т.е. като ги сложиш в USB-то, компа не ги разпознава - не ми вършат работа. Трябват ми най-вече с експериментална цел. Идвам на място да ги взема. Цена по договаряне. Пишете на ЛС или 0898 280 670. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 otidi v KEV do mitnicata minaliq mesec tam ima6e cql ka6on po lev4e broikata gi prodavaxa bez nikakva garanciq i takiva ekstri , zima6 i na kasmet ako raboti raboti ma pyk za 1 lev kvo ta boli..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-force Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Imam edna. Namira se v Rilon center na stochna gara. Ako doidesh prez raboten den shte ti q podarq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted April 30, 2008 Author Share Posted April 30, 2008 Благодаря на e-force за подаръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.