Jump to content
BulForum.com

Продавам изродска конфигурация за 939

Recommended Posts

Нова цена 350 лв.

Мисля 4е трудно ще ги продадеш заедно ... особенно на тази цена .. за това о4аквам скоро да ги пуснеш на 4асти .... та мисля да се кандидатирам за процесора с 80лв.

Тъй като продавачът сам пусна рапорт, съм длъжен да напомня на всички коментиращи, че точка 8 от правилата му дава право сам да определи цената на продаваната стока. Пак там точка 1 дава известно право на коментар само на хората, които имат реален интерес да купят това, което се продава - тук забелязвам такива, но има и само странично коментиращи без никакъв интерес.

Много моля да не обръщате темата в спорове кое и къде - колко струва като ново.

Щом смятате, че цената му е висока и на линковете, които сте дали досега, цената е почти сходна с тази, която предлага продавачът - това е само в негов ущърб, тъй като на такава висока цена трудно ще намери купувачи.

Някой ден в правилата може и да се появи точка, коментираща "странно" високи цени при продажба, но засега няма - моля да приключите всякакви диалози и спорове в темата.

Почиствам темата...

Благодаря за разбирането!

Може да споменеш да ли имат гаранця 4астите, към кого и колко остава ....

Тъй като тази серия ланпартита освен клокерски са и много "трошливи" (наблюденията ми са върху 7 бройки от който за ремонт са върнати 3 , от тях само една е ремонтирана , другите две бяха направо сменени с нови) , смятам 4е е си е риск покупката без гаранция мога д ти предложа следното ....

1. ако 4астите ти са без гаранция давам 200 лева за вси4ко ( и то след обстойни тестове),

2. ако имаш гаранция за вси4ки 4асти давам 250 лв за вси4ко ..

3. офертата 80 лв за процесора ми важи още

Не претендирам цените за другите 4асти , който предлагам да са реални , просто другите 4асти освен процесора не ми трябват , а за неща който не ми трябват давам толкова .... ина4е смятам 4е за процесора съм предложил достатъ4но !

ПС: не знам какво са трили модераторите от темата, така 4е ако повтарям нещо, което някой преди мен е писал и е изтрито ве4е - съжалявам .... просто си обосновавам оферата !

Митко нито цената ти ме устройва нито гаранция имам нещата работят в момента съм с тях така че успех аз

предлагам 310 ти 200 ми аз да зема да ги подара на някой направо

Нова цена 320 лв ако някой иска да предлага и за частите цени,но процесора варви с охлаждането

само неразбах, защо купувача трябва да предлага цена за компонентите след като ти ги продаваш ама както и да е, за рамта давам 50-55 лв.

P.S. като се замисля мога да те отърва и от харда срещу 40 лв.

Ако те интересува може да направим една врътка за охлаждането че искам да потормозя моя още малко :) ...

Твоя срещу боксов охладител за Оптерон 144 с.939 и кеш евентуално...

Определи цена на процесора, за да преценя заслужава ли си.

Процесор+охлаждане 130 лв-за по малко пари ще си го пазя за мен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...