Jump to content
BulForum.com

Нокия 6300


filushkin

Recommended Posts

Дайте отзиви за тела като сила и качество на звука,дисплей,камера,батерия,разговори.И относно менюто дали е сложно,тъй като съм виждал по магазините че имат ени икони отгоре на дисплея-могат ли да се махнат.

 

Благодаря на тези,които ще се отзоват. :D

Link to comment
Share on other sites

Нямам особенни впечатления за самия телефон но относно иконите мога да ти кажа.Да махат се нарича се stand by menu и някаде в настройките на дисплея май беше просто се изклюва идеята му е за по бурз достъп но аз не го използвам макар и да го имам на мойта НОКИА 6151.

 

P.S.Абе май съм го виждал (ако е смартфон значи да) и мога да ти кажа че е много здраво телефонче с доста добри възможности за тоя клас според мен.

Link to comment
Share on other sites

И относно менюто дали е сложно,тъй като съм виждал по магазините че имат ени икони отгоре на дисплея-могат ли да се махнат.

 

Могат, да: Settings -> Display -> Active Standby -> Off :)

 

За менюто - на мен ми харесва тъй като съм свикнал с Nokia, а за другите неща не мога да кажа - аз съм с 6500, само 1 съвет: НЕ СИ СЛАГАЙ FLASH ЗА WALLPAPER! Откакто го разкарах на моя тел флаша и се чува нормално, преди беше ужас.

 

P.S.Абе май съм го виждал (ако е смартфон значи да)

 

Не е смартфон. Има java но не е смартфон.

Link to comment
Share on other sites

Тъй като аз не разбирам много ще ми обясниш ли по подробно къф е тоя FLASH

 

Ей такъв флаш: http://www.adobe.com/products/flashplayer/

 

 

И нямам предвид да инсталираш ехе-то на телефона, просто той може да показва флашчета и съответно да го сложиш като screensaver или wallpaper. И когато е като wallpaper ако флашчето се обновява по-често а аз бях сложил един часовник и скапваше разговорите.

Link to comment
Share on other sites

Грудка,тел-а е много як-вчера си играх в Технополиса.Камерата не ме кефи много,понеже няма автофокус,музиката поне не я изкарва лошо.Дисплея е като моя,а тва на менюто отгоре също се маха.За да не отварям нова тема изкам да ви питам в тая.Някой знае ли дали Нокия Н82 чете Microsoft(Word,Powerpoint и т.н)файлове и може ли да и се намери подробна карта на Бг от някъде(поне на Пловдив).Мерси!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...