Markas Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 2 климатика 9-ки "LG" - по 200лв/бр. 1 вертикален климатик "Elite" 24-ка - 600лв. Климатиците са в добро състояние, работещи безпроблемно, размонтирани са! До края на седмицата ще кача снимки. за контакти: ЛС и 0878341343 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Много важен въпрос: Инвертори ли са? Дай и точните модели, ако обичаш. Сам ще си намеря инфо в нета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markas Posted April 16, 2008 Author Share Posted April 16, 2008 засега са ми дали само тва инфо, утре ще дам точни модели и снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetkov_ Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 2 климатика 9-ки "LG" - по 200лв/бр.1 вертикален климатик "Elite" 24-ка - 600лв. Климатиците са в добро състояние, работещи безпроблемно, размонтирани са! До края на седмицата ще кача снимки. за контакти: ЛС и 0878341343 Интересува ме една 9-ка LG. Дай координати за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markas Posted April 17, 2008 Author Share Posted April 17, 2008 извинявам се, но само едната 9-ка се продава засега (другата била запазена), не е размонтирана и може да се пробва. Модела на 24-ката е Elite AF-24ER7 снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 извинявам се, но само едната 9-ка се продава засега (другата била запазена), не е размонтирана и може да се пробва.Модела на 24-ката е Elite AF-24ER7 снимки Много странно, но чичко Гугъл не знае нищо за "Elite AF-24ER7" Не отговори на въпроса ми инвертори ли са? Ако 9ката е инвертор ще я взема. Мога да се навия и за 24ката, макар че не ми трябва чак толкова мощен, но ако обичаш дай характеристики или линк с информация. И все още чакам точния модел на 9ката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markas Posted April 17, 2008 Author Share Posted April 17, 2008 Инвертори ли са все още нямам 100%-ов отговор и затова не съм писал, утре може да мина да видя всички характеристики на 9-ката щото неска нямах мноо време, а ги пише на външното тяло и тряа да се катеря. Като имам повече информация ще пиша пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetkov_ Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 извинявам се, но само едната 9-ка се продава засега (другата била запазена), не е размонтирана и може да се пробва.снимки Мисля,че съм писал първи за една 9-ка.Ако е така - координатите ми са в подписа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markas Posted April 19, 2008 Author Share Posted April 19, 2008 Климатиците не са инверторни. Явно за тия цени и нямало как да са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.