Jump to content
BulForum.com

Проблем със sony ericsson k750i


nirbod

Recommended Posts

Здравейте ако някой разбира повече от този модел моля да ми каже от какво може да се получава това блокирване.

Телефонът ми е втора употреба, работят си всички функций само понякога блокирва, направо заспива да речем показва си часа и до там само с махане на батерията се оправя.

Единствено се сещам че софтуевра може да му се е прецакал и да иска ъпдейт. Според вас възможно ли е да е това или е нещо хардуерно?

 

Ако е от софтуера ще съм ви благодарен да ми кажете как да си го сменя посредством дата кабел.

Link to comment
Share on other sites

И аз скоро имах същия проблем с този телефон. Изчетох бая форуми и все различни неща. Сменях версий софтуери и тн... - не помогна. Продължи да си забива често. Отварях го, разглабях го, зачиствах контакти на всевъзможни пластинки и платчици - 0 ефект.

По едно време му направих мастър ресет и се позакрепи за известно време, но пак започна да забива. Абе измъчи ме за около една седмица...

 

Накрая не издържах и си купих Нокия...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Брат ми има W800,тъй като са еднакви а и аз имам също К750 ,та да попитам стана му един проблем ,с дисплея ,правеше му го доста напоследък ,по някое време става бял ,на мен ми го е правило ама като рестартирам телефона се оправя.На него доста трудно се оправяше,като напоследък въобще не тръгва,иначе си свети дисплея,но без да дава изображение.Някой да има идея дали е от софтуера това?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...