tango Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 SE T230 беше моят гсм. след кратко невнимание от моя страна падна и дисплея му се счупи,така ми стой от 6 мес. затова реших да го предложа за продажба липсва само дисплея,вътре си има всичко останало (клавиатура,слушалка,микрофон,вибратор,звънене и др.) SE J100I е на приятелката ми,тя в бързината без да се усети го изпрала с якето си ползван е не повече от 2 мес. интересното при него,е че пробвах тогава да го подсуша със сешоар и докато беше топъл работеше,но като истина пак отказа да работи,има перфектен външен вид цена за двата 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 4, 2008 Author Share Posted April 4, 2008 нова цена 8лв. за двата знам,че на някой ще му вършат работа (само дисплея на J100I струва 25лв. и не се знае дали е оригинален) не искам да ги хвърлям на боклука затова ги давам направо подарък на тази цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 4, 2008 Author Share Posted April 4, 2008 затворете темата апаратите отиват на казана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.