tango Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 това е в общи линий,озвучаването си работи 2/5W са сателитчетата и TDA2030 е на субуфера до колкото знам това крайно стъпало отдава някъде към 25-30W изходна мощност цена на комплекта 15лв. марка и модел никъде не видях,но ако има кандидати ми пишете за да отскоча да тях и да снимам всичко за да кача снимката в темата на този етап системката е запазена Link to comment Share on other sites More sharing options...
radex Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Искам да я погледна , ако се откаже този , за когото е запазена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 темата може да се затвори честито на новият собственик Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Дава 14 вата в най-добрия случай, с не "клякащо" захранване и голям радиатор, този не е такъв .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 Дава 14 вата в най-добрия случай, с не "клякащо" захранване и голям радиатор, този не е такъв .. възможно е,имам смътни спомени за този интеграл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.