Sayonara Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Търся да си купя стойка или статив за фотоапарат, от тези малките високи към 20-25см с по три крачета, апаратът ми е Samsung S500, предполагам, че ако стойката е на друга марка , може би пак ще стане, ако правят резбата със стандартни размери. Ако някой знае къде се продават, пак ще ми е много полезно Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 В магазин Деком има малки и голями стативи от този модел, а резбите са универсални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 В някои магазини за 1 лев има такива стойки. Аз си купих за около 5 лева (не помня точно) от магазина за 1 лев до бившия Dewars на бул. "Мария-Луиза". Крачетата имат още по 2 звена и в разпънат вид височината му става близо 40 см. Има и с по-къси крачета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 отиди на руския пазар, в дъното кадето са новите постройки, в края(левия край в дъното) втория или третия магазин е за левче и там ги продават за 3 лв бройката, неса много фалшиви, държи си , вече около 3-4 месеца го използвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 В метро има много хубави стативи Практика.Телескопични,супер стегнати отвсякъде. По 9 лв са. Не виждам смисъл да взимаш втора ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayonara Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Благодаря много, обърнах цялата главна наскоро и не можах да намеря такива, сам тук там някакви професионални стативи, хем скъпи, хем високи. Не се бях сетил за магазините по 1лв. Благодаря пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayonara Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 Днес си купих една стойка, много съм доволен. Резбите ми казаха, че са стандартни. Ето може да я видите: Tripod Hama От Технополис-а до Метро я взех, 13лв p.s. Може да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.