valataat Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Устроиството чете от USB flash memory , има и вход за серео жак през който може да се вървза към лаптоп, диск мен, мп3 плеър изобщо всякакъв вид мп3 носители общо казано включвам и кабелчето за тях в комплект с модулатора. Това е идеално и евтино решение за музика в колата, работи без никакви проблеми и е без следи от употреба!!! Няма никакъв проблем за тези които проявят интерес да го пробват преди да го закупят. http://img71.imageshack.us/my.php?image=dsc00016bk6.jpg http://www.thegiantstore.com/ProductImages...ANSMITTER-L.jpg Цена 30 лв. Цена 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Само не разбрах mp3-ки как се качват - на отделен usb flash или то си има памет? Интересува ме но към края на следващата или началото на по-следващата седмица чак ще имам възможност да го огледам и взема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Само не разбрах mp3-ки как се качват - на отделен usb flash или то си има памет? Интересува ме но към края на следващата или началото на по-следващата седмица чак ще имам възможност да го огледам и взема... няма памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Само не разбрах mp3-ки как се качват - на отделен usb flash или то си има памет? Не разбрах какво не разбра, честно... Да върнем лентата назад: Устроиството чете от USB flash memory , има и вход за серео жак през който може да се вървза към лаптоп, диск мен, мп3 плеър .... Ето така се "качват" мр3-ки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valataat Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 колегите са отговорили вместо мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Не разбрах какво не разбра, честно... Да върнем лентата назад: ........ Сега като ще философстваме : можеше да си има и собствена памет (примерно 256мб) а USB flash-a и стерео жака да са екстри за да може човек да си ползва ipod-a примерно... е затова питах. После видях в orderbg и get.bg че и другите подобни нямат но ме домързя да си едитвам поста Е само такава джаджа си нямах, идната седмица към края ще го взема ако няма друг желаещ преди това, за което няма да се сърдя ако на продавача не му се иска да ме чака. ----------------- Едит: отказвам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valataat Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 След направена забележка и справка тук : http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=26243 виждам че съм дал прекалено висока цена за това новата цена е 20 лв!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 След направена забележка и справка тук : http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=26243 виждам че съм дал прекалено висока цена за това новата цена е 20 лв!! Ами при положение,че нов е 26 лева,аз давам 13 лева.Ако си съгласен пиши ЛС дасе разберем кога да го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valataat Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 Ами при положение,че нов е 26 лева,аз давам 13 лева.Ако си съгласен пиши ЛС дасе разберем кога да го взема. цената е 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Давам 15-16 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valataat Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 НОВА ЦЕНА 18 ЛВ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 купувам го дай телефон за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valataat Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Продаден, моля да се изтрие темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.