Midex Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Трябват ми 2 бр. от това нещо...само при положение, че върви под Win98SE! Тъй като в някои магазини се продават дори за 7.74 лв. давам по 7.50 лв. за бройка. В краен случай мога да взема подобни модели и с по 2 порта, но пак с условието да тръгнат под 98SE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Имам една 4-портова USB2.0 платка с VIA чип, но няма къде да я пробвам с 98. Сигурен съм, че работи без проблем под XP. За 98 се качваха някакви драйвери май, не помня. Ако искаш ще тия я дам с мъни бек гаранция да пробваш дали ще ти свърши работа. Ако не става - ще ми я върнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 21, 2008 Author Share Posted March 21, 2008 Става, едната вече я уредих от друг човек от форума, ще взема и твоята...дано само й намеря драйвери за 98SE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Става, едната вече я уредих от друг човек от форума, ще взема и твоята...дано само й намеря драйвери за 98SE. Свали ги от тук. Midex: Мерси, взех и двете карти и засега затварям темата, ако нещо не тръгне евентуално ще я отворя пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.