vamfan Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 чете всичко, пълен комплект. купиха ми го, струва 70лв. но не ми е необходимо цена 55лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Вероятно ще ти искат снимка, а също и повече инфо - как се справя с кирилицата, може ли да променя големината на шрифта и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted March 20, 2008 Author Share Posted March 20, 2008 Вероятно ще ти искат снимка, а също и повече инфо - как се справя с кирилицата, може ли да променя големината на шрифта и т.н. не сам го пускал, както ми го донесаха си седи в кутията, в магазина са го пускали и казаха, че има субтитри на български. снимка в google TELETECH 2400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 добавям 2. MARQUANT DVD28- без DIVx снимка цена 22лв 3. PHILIPS това е записвачка, но не чете и не записва DVD, продавам го само като CD, MP3 снимка цена 15лв 4. PHILIPS това е записвачка, но не чете и не записва DVD, продавам го само като CD, MP3 снимка цена 15лв без дистанционни са, но се управляват и от копчетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 намалени цени 1-50лв. 2-20лв 3-13лв 4-13лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.