Satana_JO Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 ......zdraveite.......Padna mi telefona ot joba dokato mi zvane6e, i se s4upi diplaya.... Mnogo tupo se s4upi.Ta ako nqkoi iska da go kypi sas sshupen diplay ili ima display4e da mi pi6e na E-maila [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Имам дисплей от Nokia 7610, може и да стане ако е същия размер и слот, но е по-малко цветове ми се струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satana_JO Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Имам дисплей от Nokia 7610, може и да стане ако е същия размер и слот, но е по-малко цветове ми се струва. az go iskarah moq.sq 6te ti dam razmerite na staklito(to e hvanato za ena lamarinka koqto go obgru6ta)6tot nqma kak da go snimam(murzi me sq).OPAAAAAAAAAA.sq skibah v edin sait 4e moq e 262 000 cvqta nqma da stane debaaaaaaaaaa................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 OFF: Az sum chuval che cvetovete se opredelqt ot softuwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.