Jump to content
BulForum.com

Купувам mp3 плеър & евтин телефон

Recommended Posts

По възможност да се зарежда направо от Pc-то че ми е втръснало от батерии АА :)

Цена до 50 лв (Без преувеличени цени ;) )

телефонa ...

по възможност ако може да е Vodafone 226.За предпочитане да е в гаранция.

Цена до 50 лв

Връзка с мен - Лс

Пловдив (Тракия)

По възможност да се зарежда направо от Pc-то че ми е втръснало от батерии АА :)

Цена до 50 лв (Без преувеличени цени ;) )

телефонa ...

по възможност ако може да е Vodafone 226.За предпочитане да е в гаранция.

Цена до 50 лв

Връзка с мен - Лс

Пловдив (Тракия)

SonyEricson T100 (с синята подсветка,с оригинално зарядно) Цена: 20 лв

Не е 226 не е в гаранция но поне е евтинийка и ще ти върши работа. и батерията я бива...3 дни с малко разговори 2 дни с по дваисетина минути на ден.и състоянието му е що годе добро като се има в предвид на колко години е модела.

За 50лв мога да ти дам един чисто нов MP3 плеър A4Tech с радио, диктофон, литий-йон акомулатор. Паметта му е 512MB, но има слот за SD карта и мога да ти дам още 1GB памет на карта. Може да си го ползваш и като кард рийдър за SD. :) А и може да си напълниш 2-3 карти с музика и да си ги менкаш - сега поне SD картите са без пари. 1GB е около 10лв, а 2GB може да се намери и под 20лв.

Така, 1-во благодаря на отзовалите се.

Второ ...

solkerez87 - Благодаря но съм виждал темата много пъти :) нямам интересче.Съжелявам.

LAMERFALL - това е смешно.Не стига че този плеър си го взел без пари, ами ще ми го "даваш" за 20 лв - издраскан с 512 МБ памет ... те с 1 ГБ струват 35 лв с ААА батерии.Съжелявам.

hlora - Със 128МБ "памет" мога да стигна до 1-вия час на работното време ... а и съм написал до колко пари търся нещо. Съжелявам

GeorgeCh - Най-доброто предложение до сега.Но мисля да си потърся нещо с 1Гб памет направо и да си го ползвам.Ако не намеря нещо ще се обърна към теб.

Grosmaster - скъпичко ми е :roll: Съжелявам ;(

Изкренно благодаря на отзовалите се и едно голямо "Извинявай" на всеки който не е успял да продаде нещо при мен :) На лс получих няколко съобщения от които мисля че си харесах телефонче подобно на Водафончетата обаче в момента чакам момчето да ми пише за неделя.Ако уговорим нещо ще постна в темата че съм си намерил ;)

Очаквам предложения за Мр3 плеърчета ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...