nohuty Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 По възможност да се зарежда направо от Pc-то че ми е втръснало от батерии АА Цена до 50 лв (Без преувеличени цени ) телефонa ... по възможност ако може да е Vodafone 226.За предпочитане да е в гаранция. Цена до 50 лв Връзка с мен - Лс Пловдив (Тракия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 По възможност да се зарежда направо от Pc-то че ми е втръснало от батерии АА Цена до 50 лв (Без преувеличени цени ) телефонa ... по възможност ако може да е Vodafone 226.За предпочитане да е в гаранция. Цена до 50 лв Връзка с мен - Лс Пловдив (Тракия) SonyEricson T100 (с синята подсветка,с оригинално зарядно) Цена: 20 лв Не е 226 не е в гаранция но поне е евтинийка и ще ти върши работа. и батерията я бива...3 дни с малко разговори 2 дни с по дваисетина минути на ден.и състоянието му е що годе добро като се има в предвид на колко години е модела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 За 20 лв мога да ти дам плеъра от подписа ми. Само, че е с ААА батерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlora Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 az ti predlagam nokia 6600 koqto moi se izpolzva i kato plear sus 128mb pamet i stereo slu6alki cenata e 90lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 За 50лв мога да ти дам един чисто нов MP3 плеър A4Tech с радио, диктофон, литий-йон акомулатор. Паметта му е 512MB, но има слот за SD карта и мога да ти дам още 1GB памет на карта. Може да си го ползваш и като кард рийдър за SD. А и може да си напълниш 2-3 карти с музика и да си ги менкаш - сега поне SD картите са без пари. 1GB е около 10лв, а 2GB може да се намери и под 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 ВИЖ това дали ще ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted March 21, 2008 Author Share Posted March 21, 2008 Така, 1-во благодаря на отзовалите се. Второ ... solkerez87 - Благодаря но съм виждал темата много пъти нямам интересче.Съжелявам. LAMERFALL - това е смешно.Не стига че този плеър си го взел без пари, ами ще ми го "даваш" за 20 лв - издраскан с 512 МБ памет ... те с 1 ГБ струват 35 лв с ААА батерии.Съжелявам. hlora - Със 128МБ "памет" мога да стигна до 1-вия час на работното време ... а и съм написал до колко пари търся нещо. Съжелявам GeorgeCh - Най-доброто предложение до сега.Но мисля да си потърся нещо с 1Гб памет направо и да си го ползвам.Ако не намеря нещо ще се обърна към теб. Grosmaster - скъпичко ми е :roll: Съжелявам ;( Изкренно благодаря на отзовалите се и едно голямо "Извинявай" на всеки който не е успял да продаде нещо при мен На лс получих няколко съобщения от които мисля че си харесах телефонче подобно на Водафончетата обаче в момента чакам момчето да ми пише за неделя.Ако уговорим нещо ще постна в темата че съм си намерил Очаквам предложения за Мр3 плеърчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Тъй като още не си постнал, че си взел телефон, виж това: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=65037 Ето ти една ПРОМОЦИЯ отмен: Nokia 6030 + MP3 A4Tech + 1GB SD карта = 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.