stefan_t_st Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Причина на продажбата: Купих си нов ЛСД монитор. info Забележки: При по-дълга работа и то ми се е случвало 2-3 пъти до сега...монитора се изключва и пак се включва. Нямам никаква идея от какво е проблемът. Цена: Поради незнанието ми за посочения по-горе проблем не съм сигурен и каква е реалната цена. Примерна цена от 90лв? Пак поради същите причини коментари по цената се добускат. Имам възможност да добавя актуални снимки по-късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 Причина на продажбата: Купих си нов ЛСД монитор.info Забележки: При по-дълга работа и то ми се е случвало 2-3 пъти до сега...монитора се изключва и пак се включва. Нямам никаква идея от какво е проблемът. Цена: Поради незнанието ми за посочения по-горе проблем не съм сигурен и каква е реалната цена. Примерна цена от 90лв? Пак поради същите причини коментари по цената се добускат. Имам възможност да добавя актуални снимки по-късно. 70лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 21, 2008 Author Share Posted March 21, 2008 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 40lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Взимам го за 40лв. Остави някакви координати за връзка. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 24, 2008 Author Share Posted March 24, 2008 Mad^Jack се отказа. Монитора е все още в продажба. Малко пояснение. Причината, поради която Mad^Jack се отказа е наличието на хоризонтални линии по екрана. На резолюция 1280х960 са на растояние от около 3см една от друга, а при смяна на резолюцията това растояние се променя(колкото е по голяма по-гасти стават и обратното при по малко, растоянието е по-малко). До колкото се сещам винаги ги е имало, но тъй като на него му направиха впечатление се поразрових из нета и намерих инфо, че тези линии си ги има и при други бройки от този модел. Въпреки това смятам, че е необходимо да го спомена, за да бъде всичко ясно. This is a very good monitor with a Sony Trinitron tube (completely flat screen CRT). Very high resolution and refresh rates. Dual video input. Can be connected to two computers and switch between them with switch on front of monitor. Good condition however the screen is slightly bright and there's a noticeable blue lines across the screen with black background. Tube Type: 21" Flat Sony Trinitron Viewable Image Size: 19.8" Aperture Grille Pitch: 0.24mm Maximum pixels: 2048 x 1536 at 75Hz Horizontal frequency: 30 to 130kHz Power Supply: 100 to 240 VAC, 50 to 60 Hz Power (max): 135W Power (normal use): 120W Power cons. (sleep mode): < or = 3 W Input: 15-pin miniature D-sub (aka VGA) and DVI-A/DVI-I Weight: 31 kg (approx) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Всички монитори с търба Тринитрон имат две вертиклни линии!!! Моя е 17" тринитрон и той с две вертикални линии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Да и моя дел 17" тринитрон има 2черти (хоризонтални) и на много други тринитрони съм ги виждал същите.. нямам обяснение за тях дали са дефект или са си така. Та по темата ако може да ми го запазиш една седмица ще го взема! Пиши лично ако си навит, за да знам дали да прекратявам търсенето Не говоря за тях...те са си стандартни за тринитрон....тези, за които говорите разделят екрана на приблизително 3 равни части... говоря за други, които са по-нагъсто. Така кажи значи е друг проблема. Отказвам се понеже ми трябва работещ монитор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 24, 2008 Author Share Posted March 24, 2008 Да и моя дел 17" тринитрон има 2черти (хоризонтални) и на много други тринитрони съм ги виждал същите.. нямам обяснение за тях дали са дефект или са си така. Та по темата ако може да ми го запазиш една седмица ще го взема! Пиши лично ако си навит, за да знам дали да прекратявам търсенето Не говоря за тях...те са си стандартни за тринитрон....тези, за които говорите разделят екрана на приблизително 3 равни части... говоря за други, които са по-нагъсто. ПП. Така кажи значи е друг проблема. Отказвам се понеже ми трябва работещ монитор... Монитора е напълно работещ. Относно лентите описал съм ги в по-горния пост. Ето снимка, на която ако се вгледа човек може да ги види и да си прецени. ПП2. Монитора за сега е запазен за UrandoM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Линийте които виждаш са обратния ход на лъча, намали яркостта и би трябвало да се махнат или поне да не личат толкова много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Къде и кога мога да мина да го видя този монитор и евентуално да го закупя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Продадено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.