geronimo Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Данни: Дата на производство - март 1994 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 75 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Комби Пробег - 193000 км Цвят - Бял Особености: 4(5) Врати Airbag Аларма Газова уредба Стерео уредба Центр. заключване Допълнителна информация: Платени гражданска отговорност и годишна винетка за 2008г. Два комплекта гуми с джанти - зимни и летни. Бутилката с газ е на мястото на резервната гума.CD MP3 audio.Радар детектор Cobra.Хидравлика на волана. Снимки: http://www.album.bg/geronimo/albums/22484# ПРОДАДЕНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Перфектен е .... жалко че нямам толкова пари интересно ми е едно , има ли дефекти бласкана ли е или нещо подобно ??? щото за тая цена ми се вижда евтино. Аз си взех Ford Escord CHia 16V 1.6 бензин за 4,000 преди 2 год в момента като му гледам цената е горе доло същата година '93 и като го взех нямаше нищо ( само предните стакла са ел. ) без airbag, аларма нямаше , АГУ нямаше .... който ще я вземе ще е касметлия ще чакам взе пак отговор на горните два вапроса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted March 16, 2008 Author Share Posted March 16, 2008 Перфектен е .... жалко че нямам толкова пари интересно ми е едно , има ли дефекти бласкана ли е или нещо подобно ??? щото за тая цена ми се вижда евтино. Аз си взех Ford Escord CHia 16V 1.6 бензин за 4,000 преди 2 год в момента като му гледам цената е горе доло същата година '93 и като го взех нямаше нищо ( само предните стакла са ел. ) без airbag, аларма нямаше , АГУ нямаше .... който ще я вземе ще е касметлия ) ще чакам взе пак отговор на горните два вапроса... Не е блъскана никога. Леко е остъргана по предната и задната броня / вижда се на снимките / . Има и забележки като ръжда тук таме но като цяло е бива. Всичко което съм описал си го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Бартер за фиеста дизел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted March 18, 2008 Author Share Posted March 18, 2008 Бартер за фиеста дизел? Не, благодаря все пак за предложението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted March 20, 2008 Author Share Posted March 20, 2008 Цената на автомобила може да се намали до / продадена / ако отпаднат единия чифт гуми /зимните, защото идва лято/, радар детектора Cobra и CD MP3 audio бъде заменено с обикновен автокасетофон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Колата е ПРОДАДЕНА. Моля ЗАТВОРЕТЕ темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.