tango Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 подчертавам нарочно,че ланеца е италианско сребро 925 понеже си е чиста проба,а не е като турските и китайските боклуци с оловни,железни или месингови примеси вътре не напразно го казвам понеже имам познат златар,който ми отвори очите ето и снимка на ланеца,незнам каква точно се води плетката но никога не почернява http://www.picvalley.net/v.php?p=u/18/4476_291.JPG една кратка информация искам да отбележа в момента среброто се продава на 2,5лв/гр. а се изкупува на 1,2лв. аз давам ланеца на цената,която ще ми даде един златар така че ако няма кандидати заминава по-предназначение дълъг е 52,5см. дебел е около 2,5мм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 колко е дълъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 14, 2008 Author Share Posted March 14, 2008 колко е дълъг дължината е точно 52,5см. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 15, 2008 Author Share Posted March 15, 2008 ланеца е запазен до Понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 ланеца е отново в продажба онези,който ми писаха на ЛС могат да се свържат с мен и да го видят Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 темата може да се затвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.