kennyg Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 На един приятел бая зарядни са му се насъбрали у тях та ме помоли да пусна тема тук, че ги продава. Май общо взето има за Nokia, Motorola, Samsung, Sony Erricson, LG, Siemens... Цена на всички зарядни по 3.50 лв. бройката Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Ако има работещо зарядно за Motorola V171 нека ме брои, взимам го на момента. И му се намира, пиши ми на ЛС, за да дам кординати или да ми дадеш неговите, да се свържем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinkoto Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 На един приятел бая зарядни са му се насъбрали у тях та ме помоли да пусна тема тук, че ги продава. Май общо взето има за Nokia, Motorola, Samsung, Sony Erricson, LG, Siemens... Цена на всички зарядни по 3.50 лв. бройката За Nokia N73 или N80 ако има го купувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 По-възможност ако телефоните не са чак толкова известни да обясните каква е буксата, за да търсим аналог с друго зарядно (Под израза "масово разпространени" имам предвид за буксите им, че не са някакви които ги има само конкретния модел телефон, а е досто често срещана букса,.... все пак ако ми обясните с каква букса е, ще съм ви по-полезен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Оригинални ли са? Ако да, заплювам си едно за Нокиа - например ACP 12E (по-широката букса). Дай някакви координати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Аз търся зарядно за нокия от изброените: ACP-12, AC-1 или LCH 12 Ако има пиши на лични къде да дойда да си го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Заключете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.