tiestog Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Шортите са нови. Подарък ми са и по принцип носия размер М, на са ми малко тесни. Според мен ще паснат идеално на човек носещ размер S. Модела е уникален и е произведен в много малко количество. Направени са веднага след световната титла на Италия. Както се вижда от снимката, на единия крачол емблемата е с 3 звезди все още, а на другия е надписано CAMPEONI DEL MONDO 4 STARS. (Снимката ще Ви бъде пратена, при запитване. Засега не мога да намеря снимка в INTERNET точно на този модел).! Цена: 55 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestog Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 Шортите са нови. Подарък ми са и по принцип носия размер М, на са ми малко тесни. Според мен ще паснат идеално на човек носещ размер S. Модела е уникален и е произведен в много малко количество. Направени са веднага след световната титла на Италия. Както се вижда от снимката, на единия крачол емблемата е с 3 звезди все още, а на другия е надписано CAMPEONI DEL MONDO 4 STARS. (Снимката ще Ви бъде пратена, при запитване. Засега не мога да намеря снимка в INTERNET точно на този модел).! Нова Цена: 45 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestog Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 нова цена:40лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestog Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 нова цена:35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestog Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 40лв последно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 40...35...40....тва ако не е ъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.