Rolla Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Продавам USB flash drive 8GB - NONAME Samsing chip - made in china алуминиев корпус Нов в кутиика, неизползван, докато ми го пратят от англия вече бях си купил друг клик : цена 50 лв. 40лв. Давам 1 ден за тестване, ако ми бъде върнато в същото състояние в кото е взето връщам парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Колега, с тази флашка ще береш ядове. Имам е същата при мен, купувана от eBay и реалния й размерер е само 2 Gb .... @jimmyb, вече имаш подобен пост в друга тема. Добре е, че отваряш очите на хората, за да са внимателни и да не ги лъжат. Но нито в тази, нито в онази тема можеш да си 100% сигурен, че става дума точно за фалшивите флашки, защото просто няма как да го знаеш. Затова много те моля, преди да си опитал конкретно коя флашка голко гигабайта показва и с каква скорост прехвърля, да не прецакваш темите на хората, защото ако флашките са си ОК се получава много кофти, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted March 2, 2008 Author Share Posted March 2, 2008 jimmyb - специално заради теб я отворих и пробвах. До сега съм напалнил 4ГБ без ниакакви проблеми. Това че твоята не работи незначи, че всички са като нея. Който иска да я купи тества и след това плаща ! ТЕСТВАНЕТО ПРЕДИ ДА СЕ КУПИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! за да няма после ... Смятам поста на jimmyb за явно нарушаване на правилата на форума и моля модераторите да наложат съответните мерки ето го на 50% пълен : почти на 100% пълен : Midex 10x Давам 1 ден за тестване, ако ми бъде върнато в същото състояние в кото е взето връщам парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 нова цена 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 33лв. и я взимам още днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 Продадена затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.