Jump to content
BulForum.com

Продавам OPEL Kadett 1.6i 90кс АГУ MP3 2 броя 470 и 530 ЕВРО

Recommended Posts

Белия лебед ме интересува. Направи по-качествени снимки и ги пусни да видим. Освен това ми се иска да видя снимка отвътре и снимка на двигателя ако е възможно. Музиката не ме интересува. Дай цена без касетофона и без колоните. На хечбека и неговото табло ли е с оборотомер ? Другия болен проблем на Кадета е в какво състояние са му тенекиите. И за тях ми трябва инфо. Иначе цената е съвсем прилична и мога да се разходя до София да я огледам, но все пак малко снимки биха ми спестили разходката, ако нещо не ми хареса :)

Аз и сега карам Кадет, така че знам какво мога да очаквам :) Но тенекията ми е важна, доколко е запазена. Далеч съм от мисълта, че няма да има нужда от кърпене. Въпроса е, дали това кърпене ще реши въпроса по начин който ще ми хареса, затова ти искам по качествени снимки за да мога да преценя поне дали да се разкарвам :)

Червения е 75кс 1,6 C16LZ 55kW/ 75PS (1,6i) , белия е 90кс 1,6 16SH 66kW/ 90PS (1,6S)

Schau mal hier http://de.wikipedia.org/wiki/Opel_Kadett_E

Осигури снимки, не си губи времето с неподготвени коментари :) Viper, следващото такова отбелязване ще ти струва +20%. Никъде не съм писал, че ме интересува двигателя, та не виждам що се обаждаш без реален интерес в темата. Така и така ако стане сделка мисля да си ползвам моя двигател. Има правила, не е зле да се спазват.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...