Jump to content
BulForum.com

Разпродажба (разчистване на склад)

Recommended Posts

Продавам следните части:

1. Кутия без захранване за Compaq Evo D51 Tower в комплект с флопи 1.44МВ. ЕДИТ - ПРОДАДЕНА

Case_Compaq_D510.jpg

Особеност - понеже захранването на този компютър е по-високо по размери, ако се монтира обикновено захранване, ще остане дупка между него и кутията ~ 1 см. отдолу. Иначе кутията е от много здрава ламарина (нормално за марков компютър)

Цена - 10 лв. за комплекта.

2. Дънна платка от Compaq Evo D51 - данни тук:

Особеност - понеже захранването е странно не само по размери, но и по изводи, не може да се захрани с нормално АТХ захранване. Би свършила идеална работа на някой, който има изгоряла такава, но всичко останало е здраво.

Цена - 15 лв.; комплект кутията от т.1 + дъното - 20 лв.

3. Кутия + захранване + дънна платка от Compaq Workstation AP550 + флопи 1.44МВ.

Case_Compaq_AP550.jpeg

Дъното е с чипсет i840, двупроцесорно за слот1 (поддържа до Р3 1ГНз, а скоро един клиент купи от мен преходници слот1->Туалатин и каза, че го е подкарал с 2 х Р3 1133/512 кеш), с РАМБУС слотове за памет.

Цена на комплекта - 50 лв.

4. Кутия + захранване от Toshiba Magnia 510D

Case_Toshiba_Magnia_510D.jpg

Захранването е LiteOn 300W, сървърно, има и преходник за обикновен 20-пинов АТХ куплунг.

Цена - 30 лв.

5. Дънна платка Gigabyte 6VXD7 - данни тук:

Двупроцесорно дъно за Р3 с.370, АГП слот, поддръжка до 2ГБ памет (СД-РАМ нормална, ЕСС, или ЕСС регистрирана)

Цена - 50 лв.

6. Процесор Р3 1ГНз с.370 + охладител (имам 2 бр.)

Цена - 25 лв./ бр.; комплект дъното от т.5 + 2 процесора - 90 лв.

7. Скенер Photomaker със собствен контролер на ISA слот. Има диск с драйвери. Състояние неизвестно. В случай, че има някакви проблеми - връщам парите.

Цена - 15 лв.

6. Процесор Р3 1ГНз с.370 + охладител (имам 2 бр.)

Може ли да дадеш малко инфо, какво му е ядрото и колко кеш има?

Ядрото е Копермайн, с 256 кеш е, на 133 шина.

Няма да ми свърши работа, търсих туалатин с 512кеш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...