cyber4o Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 списанията са стари но запазени(изглеждат като нови) сигърно са на по 5-6 години. ако има някой интерес да казва, защото иначе отиват на вторичните суровини. Примерна цена 1 лев. Списанията са 22 като към тях върви огромен плакат на WC Reign of Chaos или Need for speed Hot pursuit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack of Spades Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Ако измъкнеш отнякъде по-стари Workshop-и (1-12 брой, т.е 1998 - 2000г.), плащам по два лева на брой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 yдари 1 снимка на плаката на wc3 имам интерес бих купил 1,2 списания ако ми хареса понеже съм фен на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 списанията са стари но запазени(изглеждат като нови) сигърно са на по 5-6 години. ако има някой интерес да казва, защото иначе отиват на вторичните суровини. Примерна цена 1 лев. Списанията са 22 като към тях върви огромен плакат на WC Reign of Chaos или Need for speed Hot pursuit 2 имам интерес само кам плаката даи някакви снимчици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted March 9, 2008 Author Share Posted March 9, 2008 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/45/11210_060.JPG това е плаката Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Давам ги за 10 лева всички + плаката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.