Jump to content
BulForum.com

Търся човек за изработка на медальон или пръстени

Recommended Posts

Идеята ми е ... 2 фигурки с допряни муцунки.

Едната вълк, другата лисица :)

Другата идея ми е 2 пръстена ... съответно на единия фигурка на вълк а на другия лисица :Р:Р:Р

Забавно но съм напълно сериозен... идва 8-ми март и трябва да направя нещо мило за жената :wub: Връзка с мен - ЛС

На джумаята , където продавап пръстените (многото сергий) ... има един пич , метъл , с дълга коса , винаги целия е облечен в черна кожени панталони и кожен шлифер ... и ще го познаете по кубинките - огромни червени кубинки с жълти пламъци :bgrin:

Той се занимава с такива работи и взима сравнително евтино . Освен това може да направи нещата и от сребро :)

ето това са правилните хора http://www.sara-trade.bg имат телефони. и независимо че са в Раковски , всеки ден имат човек в Пловдив, могат да изработят всичко което ви идва на ум ... един от най-големите ако не и най-големия прозиводител на златна и сребърна бижутерия в България ...

На джумаята , където продавап пръстените (многото сергий) ... има един пич , метъл , с дълга коса , винаги целия е облечен в черна кожени панталони и ga кожен шлифер ... и ще го познаете по кубинките - огромни червени кубинки с жълти пламъци :bgrin:

Той се занимава с такива работи и взима сравнително евтино . Освен това може да направи нещата и от сребро :)

picha gazi prosto :D inache shtegovorq s nego za da vidim :D blagodarq na vsichki ... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...