nohuty Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Идеята ми е ... 2 фигурки с допряни муцунки. Едната вълк, другата лисица Другата идея ми е 2 пръстена ... съответно на единия фигурка на вълк а на другия лисица :Р:Р:Р Забавно но съм напълно сериозен... идва 8-ми март и трябва да направя нещо мило за жената Връзка с мен - ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 ако намериш човек спешно и на мен ми трябва такъв пиши ми на лично ако намериш човек ще съм ти задължен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 обиколи малко златарите, все някой ще се навие Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 На джумаята , където продавап пръстените (многото сергий) ... има един пич , метъл , с дълга коса , винаги целия е облечен в черна кожени панталони и кожен шлифер ... и ще го познаете по кубинките - огромни червени кубинки с жълти пламъци Той се занимава с такива работи и взима сравнително евтино . Освен това може да направи нещата и от сребро Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniman Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 ето това са правилните хора http://www.sara-trade.bg имат телефони. и независимо че са в Раковски , всеки ден имат човек в Пловдив, могат да изработят всичко което ви идва на ум ... един от най-големите ако не и най-големия прозиводител на златна и сребърна бижутерия в България ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 На джумаята , където продавап пръстените (многото сергий) ... има един пич , метъл , с дълга коса , винаги целия е облечен в черна кожени панталони и ga кожен шлифер ... и ще го познаете по кубинките - огромни червени кубинки с жълти пламъци Той се занимава с такива работи и взима сравнително евтино . Освен това може да направи нещата и от сребро picha gazi prosto inache shtegovorq s nego za da vidim blagodarq na vsichki ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.