Jump to content
BulForum.com

По нещо за всеки

Recommended Posts

#1 CRT Монитор 15" - Gateway AV500a

Спецификация : Честота 50-60 hz / Резюлюция 1024 x 768

Бележки : Отлично състояние

Снимки :

dsc01544uc2.th.jpg

dsc01546bf6.th.jpg

dsc01549ax6.th.jpg

Продаден

#2 Слушалки с микрофон a4 tech AH 800

Спецификация : Цък

Бележки : Отлично състояние , ползвани не повече от седмица . Закупени от МЕТРО преди 2 месеца

Снимка :

dsc01542se3.th.jpg

Продадени

#3 Неонова синя тръба за ПС .

Спецификация : Аксесоар . Music Sensitive - Светлината пулсира , според баса :)

Бележки : Отлично състояние . Купувана е от JAR computers преди месец .

Снимка :

dsc01540ov4.th.jpg

Продадена

#4 Switch EP-808SX-C

Спецификация : 8 портов

Бележки : Отлично състояние . Ползван е отдавна , за малко . Изгубих му aдаптера и сега е с друг , но работи перфектно.

Снимка :

dsc01550dx2.th.jpg

Продаден

#5 Раница Mtel червена

Спецификация : От миналогодишната промоция на мтел .

Бележки : Отлично състояние . Използвана е от 15 до 30 септември 2007.

Снимка :

dsc01551ja9.th.jpg

Продадена

#6 2 x 128 SDRAM - Едностранна

Спецификация : и двете са - Synch. , 133 mhz , CL3

Бележки : Eдната е Compaq . Работят перфектно заедно , свалени са от машина , която лично съм ползвал.

Снимка :

dsc01543tr0.th.jpg

Продадени

Цените не подлежат на коментар !

Може да се закупят поотделно рама но цената е 3 лв. на парче .

За сериозни клиенти , които вземат повече от 3 артикула - намаление !

Всичко с изключение на #6 може да се тества и види при мен .

За връзка : Лично Съобщение тук или на 0886 221 846 - Жоро

Vzimam

#6 2 x 128 SDRAM - Едностранна

Спецификация : и двете са - Synch. , 133 mhz , CL3

Бележки : Eдната е Compaq . Работят перфектно заедно , свалени са от машина , която лично съм ползвал.

Снимка :

dsc01543tr0.th.jpg

Цена : 5 лв. за двете заедно

ИСКАМ ГО:

#4 Switch EP-808SX-C

Бележки : Отлично състояние . Ползван е отдавна , за малко . Изгубих му aдаптера и сега е с друг , но работи перфектно.

Снимка :

dsc01550dx2.th.jpg

Цена : 5 лв.

Взимам монитора ;) Дай кординати...

Midex тва е да си модератор брат ... :D :D :D

(Midex edit:)

Ами аз така и така преравям постовете и темите да видя кой кое правило е настъпил и обикновено виждам още в началото всяка тема, която се пуска.

Жалко, че нямаме права да си променяме часовете на постовете, защото за всяко нещо, дето искам да купя щях да си слагам време на поста с една минута преди първия пост на продавача...майтапче... :P

А иначе съвсем не на майтап - обикновено предупреждавам веднъж-два пъти преди сложа наказание...щом съм го сложил, значи въпросният потребител не е искал да се съобрази с предупрежденията и/или правилата...и изключения не правя за никого...познавам доста хора от форума, но и на тях съм слагал процент (тази вечер пак).

Или ще се спазват някакви правила, или разделът ще заприлича на анархично място, подобно на много други форуми, където има нон стоп "ъп"-ове, безконечно чатене в темите и тотален спам.

4 години съм постоянно в този форум, харесва ми такъв какъвто го заварих в началото и възнамерявам да продължавам да го посещавам, но моментално ще го напусна ако всеки започне да си прави каквото му скимне.

Имаме си раздели, където всеки може да си отпусне приказката и да си пише каквото му хрумне, но този раздел не е от тях - тук се прави някакъв бизнес, въртят се някакви пари и правилата са задължителни за всички.

Нарочно го пиша това в поста ти, за да го прочетат повече хора.

взимам неона

Девилс ... batva беше преди теб . Ако се откаже в последния момент - ще те уведомя .

Мидекс , съжелявам друг беше преди теб . [Едит: - Никакви проблеми, който е пръв - той взима, а и никое правило (освен морално) не може да те задължи да го продадеш точно на първия...продавачът си решава сам какво да прави със стоката си.] :)

И за да няма , въпроси.... "как така ? Не виждам други постове преди моя ." , ще цитирам 1вия си пост

За връзка : Лично Съобщение тук или на 0886 221 846 - Жоро

Връзката е ЛС , а не пост в темата :)

Който свари , превари .

#4 Switch EP-808SX-C

Снимка :

dsc01550dx2.th.jpg

Запазен за djadomraz

Ако djadomraz се откаже случайно и няма други кандидати, се нареждам за switch-a B)

#4 Switch EP-808SX-C

Снимка :

dsc01550dx2.th.jpg

Запазен за djadomraz

Ако djadomraz се откаже случайно и няма други кандидати, се нареждам за switch-a B)

Нямаш проблеми :)

Нямаш проблеми :)

Ако искаш се опитайте да се разберете 2мата и ако не стане тогава ще го взема че и без това както се разбрахме одеве по тел. със ставането толкова рано ще ми е трудно. Пък и май се навих да си взема един на netgear че на външен вид е по-красив :) Но тъй като вече се разбрахме ако не го вземе ValioG уговорката остава.

Много съм доволен! pazu - много коректен и точен търговец ;) :punk

Благодаря :)

Всичко е продадено .

Честито на новите собственици . Да си ползват нещата със здраве :)

1. batva : #2,#3 & #5 - получи отстъпка , както обещах в 1вия си пост . (Закупуване на 3 неща)

2. neron78 : #6

3. batmirko : #1

4. djadomraz : #4

Моля , темата да се затвори .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...