Jump to content
BulForum.com

Продавам гуми Michelin Pilot

Recommended Posts

Гумите са летни,4бр,195/65/15,Michelin Pilot Exalto(награда за най-добра шарка за 2005год.),цената е смешна защото бързам-50лв(твърда).Нямат дефекти никъде!

Цък1

Цък2

0883/396-216 Сава

Цената е за четерите броя!Грайфера е около 4-5мм!

Колега Kavalino,чухме се 5 пъти,така ли не можа да ми кажеш че затваряте гумаджийницата да не идвам напразно.В 18:14 се чухме последно,казах ти след 20 мин съм там.В 18:35 бях пред гумаджията и беше затворено.Нито кола имаше нито хора.Изгорих 15км напразно,ти изговори 3мин напразно и неможахме да направим среща.Бива ли така?

П.П Аз се отказвам от гумите,разбрах,че са произведени 2001г,което за мен са старички и не мисля да инвестирам за един сезон и догодина пак да търся,така,че телефонирайте на човека свободно и без задръжки

От Пловдив съм,а за MRDDS,дължа извинение,но предполагам,че разбра защо сме се разминали!

Aми ако още не са продадени и аз имам интерес.

Засега с трима съм говорил,на никои не съм ги обещал,ако искаш званни ми да се видим!

Едит 2: Гумите още не са продадени.Засега само един човек дойде да ги види.Уж имаше много мераклии?

Гумите са за продан при един вулканизатор и не мога да дам веднага други снимки.Грайфера е твърдо около 4мм над протектора.Без дефекти!Ако се вгледате добре се вижда грайфера!

• 1 month later...

Понеже вече сме в сезона,цената се покачва на 60лв.

ModEdit:

Не е разрешено промяна на цената в посока нагоре, освен ако продавачът не добавя екстри към продаваната стока. Сезонът по никакъв начин не може да се третира като екстра и след като гумите не са продадени досега за обявената цена, няма резон да се продадат по-скъпо. Темата се затваря!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...