bratmito Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Имам мерак да се науча да свиря на хармоника,но нямам такава.Държа да е метална,не някоя играчка и на приемлива цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oof Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Каква търсиш от ония китайските или с 10 тона? И горе-долу до каква цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 А сега де.... И представа си нямам каква е разликата. За цената - търся нещо евтино,защото тепърва ще се уча и не се знае дали няма да ми мине мерака. В ebay.de струват 35 евро целия сет 7 броя link ,но не ми се плаща за доставка. Иначе търся нещо такова,но ми тярбва една.Понеже забелязвам,че има A,B,C,D,E...... на мен предполагам ми трябва ми(E) защото свиря и на китара и мисля,че ще ми е по-лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassko Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Вземи си някоя нова квалитетна като за начало! Китайските не са лоши, но излиза по някога по някой фалшив тон. Щом ще се учиш ти трябва 100% вярна иначе че си повредиш слуха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Днес си купих Stagg/китайска/.Ако ен друго поне е евтина.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.