tango Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 акомулаторите ги взех чисто нови за да ги сменя със старите от акомулаторната ми отверка ,но констатирах че не влизат в джоба и затова реших да ги продам,падат се по-големият вариянт от АА батерийте,едно време такива батерий се използваха в старите руски транзистори акомулаторите са 5 бр. 1,2V/2200mA цена за всички 12лв. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/469/117063_660.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 нова и окончателна цена за акомулаторите 10лв. ако има интерес мога и снимка да им направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Дай снимка да ги видя защото имам една акумулаторна отверка със среден тип батерии/LR14/ , която плаче за нови такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Можеш ли да ги премериш като размери че малкия има една играчка която я "зареждам" с едни батерии LR6 или нещо подобно (май 2 размера по-големи от АА са) и ако стават за въпросната джаджа ще ги взема ... остава момента как ще се зареждат - ако имаш идея ще се радвам да споделиш че ми писна да купувам такива батерии а на всичкото отгоре ги няма навсякъде и специално до технополис се разкарвам за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 ето това са акомулаторите мисля се водят Baby C стандарт http://www.picvalley.net/v.php?p=u/469/117063_660.JPG размерите им са 4,8/2,5 см. преди години се използваха често този размер падат се по-малкият еквивалент от R14 дебелите батерий за старите ВЕФ-ове Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.