stefanopollis Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Продавам SD Memory Card Kingston 1GB ПРОДАДЕНИ НОВИ ,НЕРАЗОПАКОВАНИ ЦЕНА: 18 лв/бр. - беше НОВА ЦЕНА: 16 лв/бр. СУПЕР НАМАЛЕНА ЦЕНА: 10лв/бр. Капацитет: 1GB Скорост на трансфер: четене до 5MB/s, запис до 1.5-2MB/s Механична защита от презапис Ултра компактна - с големина на пощенска марка Поддръжка на стандарта за корекция на грешки (ECC) , с функция за коригиране на грешки СНИМКА: тук КОНТАКТ: [email protected] Пловдив телефон: 0899/707-362 ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ДО 19 ФЕВРУАРИ ВКЛЮЧИТЕЛНО АКО КУПЪВАЧЪТ ИСКА ДОСТАВКА ЧРЕЗ КУРИЕР ИЛИ ПО ПОЩТАТА, ТО ТЯ Е ЗА СМЕТКА НА СЪЩИЯТ!!! НО МОЖЕ И СРЕЩА В ГРАДА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Хайде да я "отнасям" ако запали на фотоапаратчето... Къде ще се видим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 И аз взимам една. Пиши на РМ къде да дойда утре и към колко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 И аз се нареждам за 1бр., ще се обадя утре да се разберем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Ами и аз ще взема една.Утре ще се чуем да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Вчера, след като писах вече в темата, че имам желание да закупя една бройка, видях, че и други колеги след мен имат желание за покупка. Та реших да пусна един ес ем ес, контролно. Днес получавам отговор от колегата stefanopollis, че паметите са запазени. Озадачен, тъй като първи бях изразил интерес тук, му се обадих, а той ми каза, че ги пазил за тези, които му се обадили първи по телефона. Смятам, че правото да закупят паметите имат участниците във форума, които тук са изразили желанието си било то пишейки в темата, било то с лично съобщение. Ако греша, моля да ме поправите. Смятам, че stefanopollis не постъпва правилно в случая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Аз те поправям веднага Тия постове от сорта на "И аз проявявам интерес" или "И аз се нареждам за еди кво си" или конкретния в случая "Хайде да я "отнасям" ако запали на фотоапаратчето... Къде ще се видим?" Ай извинявай ама след като човека си е оставил телефона... малко не сериозно звучи. Ето пичовете и те са ги писали тия ама са се и обадили . Аз лично мн мразя някой да ми пише в темите "Взимам еди кво си" еми като взимаш взимай кво шикалкавиш?! Има си телефон човека звънкай и взимай. Тва че си писал че взимаш нищо не значи . "Взимам" деца не храни дет се вика. Снощи видях темата и се обадих на човека като му казах че днес ще звънна да се разберем кога и къде да се видим. Е уви днес накупих доста работи и не ми остана време и пари да се занимавам с карти.Както и да е не си прав от кадето и да погледнеш. Свидят ти се 40 стотинки за телефон явно аз така го разбирам. Нямаш право да му се сърдиш. Все пак парите са си пари който ги извади пръв печели.Още повече на теб никой нищо не ти е обещавал.Да беше ти казал че ще ти запази...разбирам... тогава щеше да има за кво да се ссърдиш. Като за послепис бих добавил: Тоя "ес ем ес" дето си го пуснал контролно ,се предполага че е от my-globul Другия път звъниш плащаш и заминаваш. Така се прави.Тия писаници на ПМ-и 4-5 дни преди евентуална среща и постове от сорта на по горе посочените ...несериозна работа. Ако най-случайно съм те засегнал можеш да ми изредиш роднините на ПМ тука да не ни гледат резила колегите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Човекът е напълно сериозен. Днес се чухме по мобилния телефон и си купих това, което исках. Картите са произведени в Япония! и са с доживотна международна гаранция, което говори за изключителното качество на изработката - нещо характерно за Кингстън... На тези, на които им се свидят 20 стотинки за един разговор... никой не им е крив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.