bolikoz Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 До 200 лева skype: boiko_chorb Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Имам един Dell Latitude, точен модел мога да кажа малко по-късно. Знам, че е със 128 рам, 10 гб хард. В момента е с ХР, което не е най-разумното решение, но все пак върви задоволително. Батерията кара малко над 1 час. От месец насам се каня да го пусна в продажба, ама все не се наканвам. 200 лв ме устройват. Ще допълня данни по-късно и ако имаш интерес, пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolikoz Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Имам един Dell Latitude, точен модел мога да кажа малко по-късно. Знам, че е със 128 рам, 10 гб хард. В момента е с ХР, което не е най-разумното решение, но все пак върви задоволително. Батерията кара малко над 1 час. От месец насам се каня да го пусна в продажба, ама все не се наканвам. 200 лв ме устройват. Ще допълня данни по-късно и ако имаш интерес, пиши. Ем чоек кажи ми цялята х-ка.От къде си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.