Jump to content
BulForum.com

Ministry в София.


Crazy_Hamster

Recommended Posts

04.02.08 Днес "Tangra Mega Rock" потвърдиха официално, че MINISTRY ще свирят в София на 12 юли, при това на концерт, организиран от самите тях. Той, подобно на миналогодишния мини-фест с участието на THE EXPLOITED, ще е в рамките на "Arena Muzika". Мястото е зала "Христо Ботев", а цените на билетите, както следва: 20 лв. за първите 500, 25 лв. след това и 30 лв. в деня на събитието. Продажбата им стартира на 11 февруари чрез Билетен център на НДК и мрежата на "Тикетпро". Така нареченото "C U LaTouR" е последното в кариерата на Al Jourgensen и компания, след което MINISTRY окончателно ще преустановят съществуването си. Съставът на бандата ще бъде: Tommy Victor (PRONG) и Sin Quirin (REVOLTING COCKS) - китари, John Bechdel (PRONG, FALSE ICONS) - клавишни, Jimmy DeGrasso (екс-MEGADETH, SUICIDAL TENDENCIES, Alice Cooper) - барабани и Tony Campos (STATIC X) - бас.

 

Има ли мераклии? Аз съм там, мисля, че си заслужава.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

малко съм зле със сайтовете за музика, особенно бг такива, така че бих бил много благодарен да ми внушиш от къде мога да си купя билет, защото дочух че от събота почва продажба за металика които са на 25-ти

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
само с хамстера ли че ходим да слушаме здраво от форума :huh: :confused

 

Az za jalost otpadam. 6te hodq v Kavarna i 6te mi stane mnogo, a trqbva da u4a i za izpiti. Ina4e ako ne bqha In Flames i Slayer 6tqh da ida na Ministry :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...