Jump to content
BulForum.com

Продавам джобно компютърче от старото поколение

Recommended Posts

Ми има си инфра-ред и съм му качвал шах, пинбал и доста други игри. Има и известен брой програми за това нещо. Ако човек се разтършува малко, излиза, че доста интересни неща могат да се правят с тази джаджа. :)

8mb обща памет, 33mhz процесорче, а за рамта си нямам идея.

Аз търся нещо подобно за четене, интересува ме какъв е размера на дисплея, какви файлови формати може да отвори и/или с какъв софтуер е.....в краен случай кажи модела, сам да потърся :)

Ами модела си е чист чернобял Handspring Visor не мисля, че има много модели от този бранш. Екрана е с размери 6 x 6см и е 160 x 160пиксела. Знам, че може да се качи много четиво на такава джаджа обаче незнам точния формат. Иначе си поддържа TXT.

• 3 months later...
продава ли се още

машинката чрез един бартер попадна в мен, продава се, цената е същата, даже 18 лв.

машинката чрез един бартер попадна в мен, продава се, цената е същата, даже 18 лв.

Бартер за органаизер ???

64 КБ - памет :)

има калкулатор, часовник(със сички часови зони) телефонен оказател включващ Име/Бащино има/Фамилия/ Телефон/ГСМ/Факс / Емаил/ Адрес/

Има опция за свободно писане, за записване на събията по дати, календар/

допълнителни функции - скриване на запаметени текстове, прехжарляне към ПС (само че нямам кабел)

и други глупости, ако се интересуваш пиши

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...