tihichkoto Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Машинката е Handspring Visor http://dommy.com/az2nzau/fotos/images/gear/visor.jpg Намира се в перфектно състояние, липсва само химикалката за дисплей-я. Цена: 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Дай малко инфо, наистина цената е малка... но все пак ако е джобно тефтерче.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 Ми има си инфра-ред и съм му качвал шах, пинбал и доста други игри. Има и известен брой програми за това нещо. Ако човек се разтършува малко, излиза, че доста интересни неща могат да се правят с тази джаджа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Имах предвид, да кажеш с какви параметри е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 8mb обща памет, 33mhz процесорче, а за рамта си нямам идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 8mb обща памет, 33mhz процесорче, а за рамта си нямам идея. Аз търся нещо подобно за четене, интересува ме какъв е размера на дисплея, какви файлови формати може да отвори и/или с какъв софтуер е.....в краен случай кажи модела, сам да потърся Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 Ами модела си е чист чернобял Handspring Visor не мисля, че има много модели от този бранш. Екрана е с размери 6 x 6см и е 160 x 160пиксела. Знам, че може да се качи много четиво на такава джаджа обаче незнам точния формат. Иначе си поддържа TXT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePs1_Man Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 продава ли се още Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 продава ли се още машинката чрез един бартер попадна в мен, продава се, цената е същата, даже 18 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 машинката чрез един бартер попадна в мен, продава се, цената е същата, даже 18 лв. Бартер за органаизер ??? 64 КБ - памет има калкулатор, часовник(със сички часови зони) телефонен оказател включващ Име/Бащино има/Фамилия/ Телефон/ГСМ/Факс / Емаил/ Адрес/ Има опция за свободно писане, за записване на събията по дати, календар/ допълнителни функции - скриване на запаметени текстове, прехжарляне към ПС (само че нямам кабел) и други глупости, ако се интересуваш пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted May 29, 2008 Author Share Posted May 29, 2008 Одавна се продаде на inherit питайте него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.