bratmito Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Продавам ето тези китари. Behringer - 120 лв Китарат е в добро състояние,няма забележки по външния вид.Има тремоло/ръчка/. Другата е правена,не знам от кой майстор - 80 лв На снимката китарат изглежда по-добре от колкото е в действителност,защото снимката не е много актуална.Средния и нек адаптера са сменени с други.Старите бяха керамични,новите са с алнико магнити.Бридж адаптера е залят със смола и не микрофонира дори при значителни нива на гейна.Ако има желаещи мога да дам старите адаптери + мек калъф,но цената става 90 лв.За цената си китарата свири добре и грифа е удобен.Китарата е от плътно дърво,не от шперт плат както повечето евтини китари,но вида на дървото не знам.Всъщност е от два вида дърво - едното е меко и предполагам е от някакво иглолистно,другото е по-твърдо и с друга шарка.Ключовете са сравнително добри. И двете китари се намират в Пловдив като няма проблем да се видят и пробват,даже мисля е препоръчително,за да няма недоволни и от двете страни. Може да ми пишете тук/влизам обаче рядко/,както и на skype: danail89 или GSM 0883360925 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.