smsdeliverer Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Продавам X-Fi Extereme Music. Картата е на една година. Има си диск с драйвери. Който знае за картата, няма да задава въпроси Цена 100лв. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Има ли остатъчна гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 Гаранция няма вече, давам от мен една седмица money back. Моля лаиците и търгашите да не ми правят на ЛС смешни сравнения с карти като Extreme Audio, (която е на светлинни години от горепосочената карта) и предложения от сорта на 40-50лв. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted February 9, 2008 Author Share Posted February 9, 2008 Картата е продадена! Искам само да пусна един скрийншот на потребител, който ми е писал ЛС. Името му е заличено, за да не го злепоставям, но такива съобщения са меко казано детински или и аз не знам как да ги определя : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217881 Моля, затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.