FNX Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ТВ-то е Sang 21 инча (екран 20 инча.) Не мога да намеря намеря точна информация за моделът, но мога ви увря че си работи идеално. Има 100 канала за запаметяване. Има един заден SCART вход и е с дистанционно. Закупен е през 2003 Мониторът ми е CTX (Chuntex) 705F със следните спецификации Display Type Display / CRT CRT Type FD Trinitron - Aperture grille Width 16.5 in Depth 17.6 in Height 17.6 in Weight 44.1 lbs Image Image Color Temperature 5000K, 6500K, 9300K Display Diagonal Size 17 in Viewable Size 16 in Dot Pitch / Pixel Pitch 0.24 mm Max Resolution 1600 x 1200 / 67 Hz Max Sync Rate (V x H) 160 Hz x 85 KHz Video Bandwidth 175 MHz Controls / Adjustments Degauss, Contrast, H/V size, Rotation, H/V moire, Trapezoid, Brightness, Pincushion, Pin balance, H/V position, Parallelogram, Color temperature OSD Languages French, German, English, Italian, Spanish Display Screen Coating ARAG screen treatment Video Output None Той е на 7 години, но си работи отлично що се отнася до производителност... Има само един недък който аз немога да отсраня и това е драскотина която има на фронталното стъкло Имам и дискетата с драйверите. Тук съм ги снимал (този контражур се е образувал от снимането с телефона ми, монитора ми не е жълтеникъв) Това е телевизора Тук съм отбелязъл драскотината която е почти незабележима и се осеща само когато се взреш много при работа. Продавам ги заедно за 250лв. Мобилният ми: GSM 0887465426 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ТВ-то е Sang 21 инча (екран 20 инча.) Не мога да намеря намеря точна информация за моделът, но мога ви увря че си работи идеално. Има 100 канала за запаметяване. Има един заден SCART вход и е с дистанционно. Закупен е през 2003 Мониторът ми е CTX (Chuntex) 705F със следните спецификации Display Type Display / CRT CRT Type FD Trinitron - Aperture grille Width 16.5 in Depth 17.6 in Height 17.6 in Weight 44.1 lbs Image Image Color Temperature 5000K, 6500K, 9300K Display Diagonal Size 17 in Viewable Size 16 in Dot Pitch / Pixel Pitch 0.24 mm Max Resolution 1600 x 1200 / 67 Hz Max Sync Rate (V x H) 160 Hz x 85 KHz Video Bandwidth 175 MHz Controls / Adjustments Degauss, Contrast, H/V size, Rotation, H/V moire, Trapezoid, Brightness, Pincushion, Pin balance, H/V position, Parallelogram, Color temperature OSD Languages French, German, English, Italian, Spanish Display Screen Coating ARAG screen treatment Video Output None Той е на 7 години, но си работи отлично що се отнася до производителност... Има само един недък който аз немога да отсраня и това е драскотина която има на фронталното стъкло Имам и дискетата с драйверите. Тук съм ги снимал (този контражур се е образувал от снимането с телефона ми, монитора ми не е жълтеникъв) Това е телевизора Тук съм отбелязъл драскотината която е почти незабележима и се осеща само когато се взреш много при работа. Продавам ги заедно за 250лв. Мобилният ми: GSM 0887465426 даваш ли ги отделно? Колко ги даваш отделно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 @Lucky13...и за к'ъв ти беше необходимо да му цитираш целия пост, барабар с картинките Айде да беше някакъв новобранец, дето се е регнал преди 2 дена, ама... Иначе и аз питам за цени поотделно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FNX Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 Новата ми оферта .... 110лв - Монитора, 100лв - за Телевизора ПС Не бих намалил цената на монитора, тъйкато когато го купувахме цената му беше 250$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.