modified Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Chist nov unlocked (razkodiran) nokia sirocco gold s palni extri : V kutiqta: +sirocco gold + 2 beterii nokia bp-6x +nokia charger ac-3 +nokia desk stand dt-16 +diskove knijka i ostanalo vs... CHISTNOVA CENA: 1350LV!! telefona e made in FINLAND i e razkodiran chist nov v kutiq.. predlagam gi evteni.! v VEGA'ta i ostanali magazini struva 1700-1800 lv! http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Съжалявам за offtopic-a, моля да бъда извинен , просто бих желал да се уточни нещо за неразбиращите като мен от gsm апарати - какво прави този телефон толкова скъп ? Прегледах в интернет функцийте и параметрите му - ами той няма почти никаква функционалност за тия пари , просто ми е интересно , дори и карта с памет не можеш да му сложиш. Защо са толкова скъпи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
modified Posted January 24, 2008 Author Share Posted January 24, 2008 Съжалявам за offtopic-a, моля да бъда извинен , просто бих желал да се уточни нещо за неразбиращите като мен от gsm апарати - какво прави този телефон толкова скъп ? Прегледах в интернет функцийте и параметрите му - ами той няма почти никаква функционалност за тия пари , просто ми е интересно , дори и карта с памет не можеш да му сложиш. Защо са толкова скъпи ? ami panela mu e 18karata zlato.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Съжалявам за offtopic-a, моля да бъда извинен , просто бих желал да се уточни нещо за неразбиращите като мен от gsm апарати - какво прави този телефон толкова скъп ? Прегледах в интернет функцийте и параметрите му - ами той няма почти никаква функционалност за тия пари , просто ми е интересно , дори и карта с памет не можеш да му сложиш. Защо са толкова скъпи ? Цената на един телефон не се определя от екстрите, който има, а от дизайна и материалите от който е направен. Така че нетрябва да те учудва че VERTU, например е над 7000лв. , а дори няма и камера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Ясно , благодаря ви за разясненията Моля да бъда извинен за отклонението от темата, просто ми стана адски интересно а да отварям нова тема само за това някъде...... вече би било спам Съжелявам ако съм причинил неудобство на колегата , който предлага телефона с въпросът си, както споменах : писах единствено за да се уточни нещичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 само дето панела не му е от 18карата злато а е просто позлатен има доста голяма разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
modified Posted February 19, 2008 Author Share Posted February 19, 2008 Sashto taka prodavam i Nokia 8600 Luna Chisto novo za 800 leva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruskia_bg Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Гаранция? Колко апарата имаш? При купуване на няколко има ли отстъпка? Бартери възможни ли са? П.С: въпросите са ми за широкото Link to comment Share on other sites More sharing options...
modified Posted August 28, 2008 Author Share Posted August 28, 2008 Гаранция?Колко апарата имаш? При купуване на няколко има ли отстъпка? Бартери възможни ли са? П.С: въпросите са ми за широкото Za jalost garanciqta ne e mejdunarodna i tuka ne vaji.. momenta nqmam mnogo aparati obachi moga da dokaram... a za barter zavisi mnogo ot telefona.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.