Jump to content
BulForum.com

sell: Nov! nokia sirocco 18k gold

Recommended Posts

Chist nov unlocked (razkodiran) nokia sirocco gold s palni extri :

V kutiqta:

+sirocco gold

+ 2 beterii nokia bp-6x

+nokia charger ac-3

+nokia desk stand dt-16

+diskove knijka i ostanalo vs...

CHISTNOVA CENA: 1350LV!!

telefona e made in FINLAND i e razkodiran chist nov v kutiq.. predlagam gi evteni.!

v VEGA'ta i ostanali magazini struva 1700-1800 lv!

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1345

Съжалявам за offtopic-a, моля да бъда извинен , просто бих желал да се уточни нещо за неразбиращите като мен от gsm апарати - какво прави този телефон толкова скъп ?

Прегледах в интернет функцийте и параметрите му - ами той няма почти никаква функционалност за тия пари , просто ми е интересно , дори и карта с памет не можеш да му сложиш. Защо са толкова скъпи ?

Съжалявам за offtopic-a, моля да бъда извинен , просто бих желал да се уточни нещо за неразбиращите като мен от gsm апарати - какво прави този телефон толкова скъп ?

Прегледах в интернет функцийте и параметрите му - ами той няма почти никаква функционалност за тия пари , просто ми е интересно , дори и карта с памет не можеш да му сложиш. Защо са толкова скъпи ?

ami panela mu e 18karata zlato..

Цената на един телефон не се определя от екстрите, който има, а от дизайна и материалите от който е направен. Така че нетрябва да те учудва че VERTU, например е над 7000лв. , а дори няма и камера.

Ясно , благодаря ви за разясненията :) Моля да бъда извинен за отклонението от темата, просто ми стана адски интересно а да отварям нова тема само за това някъде...... вече би било спам :) Съжелявам ако съм причинил неудобство на колегата , който предлага телефона с въпросът си, както споменах : писах единствено за да се уточни нещичко :)

• 4 weeks later...
  • 6 months later...
Гаранция?

Колко апарата имаш? При купуване на няколко има ли отстъпка?

Бартери възможни ли са?

П.С: въпросите са ми за широкото

Za jalost garanciqta ne e mejdunarodna i tuka ne vaji.. momenta nqmam mnogo aparati obachi moga da dokaram... a za barter zavisi mnogo ot telefona..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...