nonsan Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Продавам НОВ неразопакован ТФТ Монитор с ТВ Тунер. Модел:KSA 2275A black (матрица SAMSUNG) Full 22" viewable screen 16:10 ИНФО-->ТУК TV Tuner:PAL/NTSC/SECAM , REMOTE Speakers Resolution:1680x1050 Brightness:300cd/m2 Contrast ratio:700:1 Response time:8ms Pixel Pitch:0.282mm Display Colors:16.7M Input:D-Sub,DVI,Audio,TV/AV Otput:Audio,S-Video Окомплектация:DVI кабел,D-Sub кабел,Audio кабел,дистанционно Гаранция:36месеца(1месец zero pixel) ЦЕНА:525лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Извинявай за поста който ще напрвя, но неможах да не го изкоментирам.... Ти продаваш монитора за 525лв. а си постнал линк в който се вижда че монитора нов се продава за 333$ което е равно точно на 439лв. Незнам как си ги смятал , ама ми се вижда малко не реално Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 Извинявай за поста който ще напрвя, но неможах да не го изкоментирам....Ти продаваш монитора за 525лв. а си постнал линк в който се вижда че монитора нов се продава за 333$ което е равно точно на 439лв. Незнам как си ги смятал , ама ми се вижда малко не реално Хубаво е когато се чете докрай. Забележка: Върху посочените цени задължително се начислява ДДС Умножи по 1,2 и ще видиш реалната цена с ДДС. Отделно курса на $ днес е 1.349410 което не е 439лв,а 449лв.Явно и твоите сметки не са добри. 449лв х 1.2(или 20% ДДС) = 538.8 А долара ще го смяташ на курс продава за момента,защото почти всички фирми работят с 2ст. отгоре на централният. Има една стара поговорка:то и телето гледа,но какво вижда? ....и аз не се сдържах Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 Нова и последна цена:515лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronin Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Нова и последна цена:515лв. Кой ще ти купи монитора за 7 лв. разлика бе човек....ти явно скучаеш....гледай си го с кеф.....виж около 300 лв....бих ти дал ако си на зор....Просто не мисля че струва повече ....за тая разлика в магазина има колкото щеш... и ще си го избирам в зависимост от това с кой крак тръгва продавача...и аз не се здържах Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Ти хубаво не искаш да дадеш 7 лв. разлика, ама искаш едва ли не да ти го подари. Сигурен съм, че би ти го продал за 50 лв. надолу ама се иска да попиташ малко по-учтиво , а не като Бай Ганьо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 28, 2008 Author Share Posted January 28, 2008 Кой ще ти купи монитора за 7 лв. разлика бе човек....ти явно скучаеш....гледай си го с кеф.....виж около 300 лв....бих ти дал ако си на зор....Просто не мисля че струва повече ....за тая разлика в магазина има колкото щеш... и ще си го избирам в зависимост от това с кой крак тръгва продавача...и аз не се здържах Ами вече е купен Така,че има кой. А за твое сведение не бих казал,че ще купиш за 525лв същият. По-горе бях писал на един такъв като теб Но нали трябва да се чете. Просто само остана да кажеш кой магазин дава Гаранция:36месеца(1месец zero pixel). Говоря за това в скобите 1месец за 1пиксел гаранция? И ако кажеш магазина кажи и на каква цена А,че си го гледам....гледам си наистина с кеф Моят е същият и е перфектен за цената си на монитор и телевизор на едно и то 22инча. Продаден. Темата може да се затвори или да се остави за коментари на тези които наистина скучаят Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 ......Просто само остана да кажеш кой магазин дава Гаранция:36месеца(1месец zero pixel). Говоря за това в скобите 1месец за 1пиксел гаранция? И ако кажеш магазина кажи и на каква цена ...... Ново: Замяна на монитори HANNSG при наличие на дефектни пиксели до 15 дни от датата на покупката! Забележка:Някои от вносителите на HANNSG слагат гаранционни стикери на мониторите.Всички монитори,които закупите от нас,независимо от това имат или не гаранционен стикер,ще бъдат заменяни до 15 дни от вашата покупка при наличието на дефектни пиксели! Цитат от ценовата листа на АДРОИТ, мониторите се продават на дилърски цени с 36 месеца гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 Струва ми се,че тук говорихме за цена на този монитор с 7лв разлика и един месец zero pixel. За него попитах(мисля,че се разбира и без много думи ) къде е този магазин където предлагат такава цена и с такива гаранционни условия? Относно HANNSG:в Адроит също имам дилърски достъп и съм запознат с техните условия,но не виждам какво общо има това с темата. Нека някой модератор да затвори темата,за да не се налага да разбираме във ВАЛИ , Мост или ЖАР какви са техните условия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.