smilen Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Продавам въпросното телефонче,на няколко дни със оставаща гаранция 11 месеца и няколко дни.Няма следи от употреба и е Фул пак,както е описан във линка за инфото. ИНФО Цена-330 320 300 лв За връзка тук или във подписа ми. Възможен е и бартер за телефон във същия ценови диапазон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 интересувам се как точно работи с двете сим карти. Смисъл дали работи с двете едновременно и на която и от двете ми се обадят ще мога да отговоря или трябва от менюто да избирам с коя ще работя и само на неч ще могат да ми се обаждат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Работи и с двете карти едновременно и ако ти звънят на глобул и мтел по едно и също време едната е на изчакване, като си свършиш разговора продължаваш с другата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 интересувам се как точно работи с двете сим карти. Смисъл дали работи с двете едновременно и на която и от двете ми се обадят ще мога да отговоря или трябва от менюто да избирам с коя ще работя и само на неч ще могат да ми се обаждат? Работи абсолютно едновременно и на която и да ти звъннат можеш да вдигнеш,дори горе в левия горен ъгъл ти дава и двата обхвата на двете карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 Нова цена-320 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Нова супер цена-300 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 Продаден.Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.