Kenix Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Продавам телефончето със зарядно, от снимките се вижда в какво състояние е --> http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211798 , работи без проблемно, всичко си му работи, има малък дефект , един ред от дисплея е изгорял, на снимките се забелязва, не му пречи да се чете всичко! Инфрареда работи. има вибрация. Батерията е BPS-2 Li-polymer държи до 10 дена станд бай, и 5 денонощия на разговори по 30мин на ден. Цената е 52лв + коментар само при оглед. За връзка : ЛС Icq - 294499594 skype - kriskenix tel. 0885228779 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Ако те интересуват бартери имам интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenix Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Бартери но не със доплащане, а и по принцип не за телефон че ми станаха много, изкарай парите и ти я давам веднага! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Бартери но не със доплащане, а и по принцип не за телефон че ми станаха много, изкарай парите и ти я давам веднага! Ясно, освен телефон какво те интересува? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenix Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 От тези неща които си изброил в подписа ти мисля че нямам интерес. Значи само кинти остават може да се разберем ако си сериозен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenix Posted April 27, 2008 Author Share Posted April 27, 2008 Продаден, заключ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.