aliensk Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 zameniam nokia e65 za drug telefon ot sustia klas samo da ne e slider. tova e pri4inata za zamianata prosto ne obi4am slider telefoni s malki isklu4enia ina4e telefona e po4ti nov (snimki ne moga da sloja no naidobre da se vidi na jivo prosto e kato nov) i dokaran ot francia i ne e kodiran kum niedin operator. vurvi pulen komplet sus zariadno slu6alki kaluf i 2gb karta. wifi-to raboti perfektno i lesno se vurzva na mreja. emi tova e. o4akvam seriozni predlojenia za hubav telefon i da ne e mnogo star. moje da se razberem i za eventualno dopla6tane ot vas ili ot men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Предлагам ти покета в подписа ми, само ако телефона ти е в състоянието в което е покета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 poketi po princip haresvam no ne i tozi model. a ina4e telefona da v takova sustoianie e kato poketa na snimkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 poketi po princip haresvam no ne i tozi model. a ina4e telefona da v takova sustoianie e kato poketa na snimkata И какво не ти харесва на покета? Че прочесора му е един от най-бързите 416MHz и като пуснеш неконвертиран клип 80МВ незабива, или ще кажеш че няма WiFi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 prosto ne mi haresva. ne 4e e lo6 imal sam to4no takuv i prosto ne mi haresva. i da sus wifi 6te6e da e dosta podobur no ne e tova pri4inata 4e ne mi haresva Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 temata moje da se zatvori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.