edeam Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 един мой приятел търси да купи глава за Рено 19 1,9Д 96 г не знам по колко вървят,така че приемат се оферти.също така ако можете да препоръчате някоя по-заредена и добра морга около пловдив,където да потърсим главата да е в добро състояние,за да може да се монтира веднага тел. на моя човек е-0888126602-Киро извинявам се,бях пропуснал осмиците пред номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 1. Задължително да провери при бате Оги на Пещерско шосе, преди надлеза на околовръстното. Имам един номер, ама не знам дали е актуален - 088 852 17 57. Да знае, че Оги продава скъпо. 2. Един колега имаше проблем със спукана глава на същия мотор (F8Q) и ходи някъде да му го заваряват. Ще го питам за подробности и пак ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 обявата не е валидна вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.