ala-bala Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Закупен Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 2610-65лв-гаранция-15 месеца към М-тел,кутия книжки(работи с трите опрератора)бг меню http://s75.photobucket.com/albums/i308/sol...0lwgaranciq.jpg 1600-50лв-гаранция-10 месеца към М-тел,кутия книжки(работи с трите опрератора)бг меню http://s75.photobucket.com/albums/i308/sol...0lwgaranciq.jpg 1112-45лв-няма гаранция работи с трите оператора,бг меню http://s75.photobucket.com/albums/i308/sol...112cena55lw.jpg за повече информация - скайп lithrone_s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Сименс А70 в гаранция.Пиши ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Imam Nokia 6030 davam go za 60lv(moje i komentar po cenata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 solkerez87 - имам интерес към 2610, но бюджета е до 50 лв. ако решиш да сваляш цената писши на ПМ, другите 2 не ме интересуват Nitro - мерси за предложението ,но търся Нокиа sAviOr - имам интерес към 6030, но както писах и на solkerez87 бюджета е до 50 лв. ПМ ако си склонен да сваляш до тази цена да добавя изисквания към телефона: - да е за пазен без сериозни забележки - да е с батерия от типа на BL-4C BL-5C ... защото имам няколко резервни от 'умрели телефони' - да има високоговорител и да се чува ясно и силно (ще го ползва човек с намален слух и слухов апарат) - да е до 50 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Цените който съм обявил са крайни.Телефоните все още не са продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Имаш ли интерес към перфектно SE T290 с батерия която държи повече от 4-ри дни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Moq tel nqma seriozni zabele6ki po panela ... bateriqta e BL-5C nemoga da ti svalq pove4e ot 55lv sry ako iska6... zabravih da dobavq 4e kato pusne6 govoritelq se 4uva na 5 metra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Grosmaster - телефона трябва задължително да е нокия, човека трудно се оправя с телефони и е свикнал на нокия sAviOr - не рърся телефона за мен и са ми определили "таван" от 50 лв. Много ми се иска да го взема и да приключвам с това търсене но явно няма да е от теб solkerez87 - тъйкато забелязах че като 'купувач' в другите теми искаш сериозно сваляне на цените(под 50% от обявената), а като продаваш ти си държиш 'твърдо' на цената и аз като теб ти правя оферта и то не за 50%: давам 50 лв. за 2610 ако е наистина в добро състояние. Офертата ми е валидна до 18.01.2008 20:30 включително ако нещо размислиш.След което давам 40лв. Не е нужно да продължаваш да ми спамиш темата, след малко ще имаш ПМ с координатите ми ако решиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Grosmaster - телефона трябва задължително да е нокия, човека трудно се оправя с телефони и е свикнал на нокия sAviOr - не рърся телефона за мен и са ми определили "таван" от 50 лв. Много ми се иска да го взема и да приключвам с това търсене но явно няма да е от теб solkerez87 - тъйкато забелязах че като 'купувач' в другите теми искаш сериозно сваляне на цените(под 50% от обявената), а като продаваш ти си държиш 'твърдо' на цената и аз като теб ти правя оферта и то не за 50%: давам 50 лв. за 2610 ако е наистина в добро състояние. Офертата ми е валидна до 18.01.2008 20:30 включително ако нещо размислиш.След което давам 40лв. Не е нужно да продължаваш да ми спамиш темата, след малко ще имаш ПМ с координатите ми ако решиш В случая аз съм продавач и ти не можеш да ми наложиш цена в никакъв случай.Когато между продавача и купувача не се съгласува цена която да устройва и двамата -няма сделка.Никой не е умрял.Какво толкова?Колкото до спама...ти явно не си наясно кога д аизползваш думичката. Всичко което съм писал в тази тема и в която и да било друга е засягало мен ,цената ,стоката,и продавача (купувача)включително.С правилата на форума съм наясно .Чел съм ги не един път .Виж колко % луорн съм получил докъто се запозная напълно с тях . Като си толкова ограничен от към париците ето ти Нокия за 40 лв с що годе добро състояние: 2600+зарядно(оригинален панел,бг меню) кво повече можеш да искаш? ето ти и снимки: http://s75.photobucket.com/albums/i308/sol...600cena35lw.jpg Ето ти още едно предложение от мен "човека дето ти спами темата" Нокиа 1600 (прилично състояние на панела,зарядно,бг меню) цена 45лв ето и снимки: http://s75.photobucket.com/albums/i308/sol...600cena45lw.jpg Предложенията ми не са колкото да намеря повод да пиша в темата ти.Ако си харесаш нещо знаеш ми кординатите.Днес съм на разположение до 18.30 защото съм нощна смяна днес от 19.00.Ако има нещо Call Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 Добавям още един клас от който търся Нокия Nokia от рода на 6230i ... изисквания към телефона: - да е за пазен без сериозни забележки - да е с батерия от типа на BL-4C BL-5C ... причината е същата като по горе - BT - Камера 1 MPix или повече - БГ меню - да е до 100 лв не ми рябват 2 който първи се намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 Закупен Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.