Nikifena Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Продавам този фритюрник ПРОДАДЕН!!!!! http://www.picvalley.net/u/326/81326_902.JPG чисто нов, не е работил никога не е изкарван от кутията. Цена 25 лева. Фритюрника е в гаранция до септември тази година. Продавам предна капла за колело Ето снимки: и предна вилка: Свалянi е от колело Sprint - Bachini Каплата е подсилена двойностенна а движението се закрепя за колелото с лосче - слага се без инструменти. Вилката е Zoom и става както за V-brake спирачки, така и за дискови. Цена за двете 25 лева !!! --------------------------------------------------------- Докинг станция за фотоапарати на HP Запазена Изглежда ето така: Само това е, без кабели без нищо друго. Търся му 10 лева. --------------------------------------------------------- Оригинална SD card 16mb от Canon фотоапарат. Чисто нова не е ползвана никога 5 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 12, 2008 Author Share Posted January 12, 2008 най-бързия печели! Фритюрника е запазен. за сега остават другите неща. Вие сте на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 12, 2008 Author Share Posted January 12, 2008 Ами замина фритюрника, честито на печалившите! Другите неща остават ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
abandoned Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Колко цола и каква ширина е каплата?И каква марка е движението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 12, 2008 Author Share Posted January 12, 2008 abandoned, наистина не мога да ти кажа колко цола е. Разбирай стандартна. Стават всичките стандартни гуми за колелета. Сегашната ми капла само струваше 25 лева някъде и когато е купувах не питах за цолове и тн. Просто ми предложиха в магазина да си харесам една от всичките като ми предложиха тази която съм си взел като гледахме цената/качеството. Движението е оригиналното което ми беше на колелото, Няма печат или надпис със марка, за това не мога да ти отговоря. Ако искаш питай спринт В момента движението не е при мен и не мога да го премеря, но ако смяташ да го взимаш ще направя всичко възможно да го премеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 26". Ако е стандартна МТВ капла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.