Jump to content
BulForum.com

продават се разни

Recommended Posts

- Маркова машинка HP vectra пентиум 2 на 400мхз няма рам и хдд с повредено захранване дъното има 2х юсб и вграден лан легнала слим кутия има цд и флопи

цена 15лв

- Цял комп селерон на 350мхз, 32мб рам,видео на пци слот S3 virge.. 8mb май беше, хдд 3,5мб, флопи и цд + мишка + клавиатура + лицензиран вин 98se

цена 25лв

- Кутия бяла вертикална ATX със захранване JNC 350w

цена 18лв

- Аудио C-media 6ch. cmi8738

цена 8лв

GF mx440 64/128 с проблем. Изразява се в това, че уж си върви нормално, но изведнъж всичко замръзва на екрана и трябва да се рестартира, за да се оправи. Не знам какво й е и не ми се занимава

цена 10лв

По темата уточнявам, че е възможен бартер за плочка рам 512 ддр 400мхз

примерно за някой от артукулите + доплащане от моя страна или други подобни възможности за осъществяване на бартер

- Маркова машинка HP vectra пентиум 2 на 400мхз няма рам и хдд с повредено захранване дъното има 2х юсб и вграден лан легнала слим кутия има цд и флопи

цена 15лв

Би ли написал модела на повреденото захранване?

снимка на HP-то

тук

тук

модела е HP vectra VLI8 SF

снимка на кутията

тук

към нея има бонус флопи с кабела :)

И за да не се сметне поста за ъпване добавям в продажба видео карта GF mx440 64/128 с проблем. Изразява се в това, че уж си върви нормално, но изведнъж всичко замръзва на екрана и трябва да се рестартира, за да се оправи. Не знам какво й е и не ми се занимава

цена 10лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...