didos Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Sell Siemens s65 кам него варвят оригиналната карта (32мб)кутии книжки.В телефона сам сложил много екстри ето и някои от тях (skype,opera,nainovia softuer (55 versia)win rar win zip,kop4e za restart sleep i shut down gps sistema koqto pokazva kade se namirate info screen (na koito izliza si4ko za tela (gradusite v telefona koolko ram zaema s kolko mghz ba4ka procesora,сложил сам му и мп3-ки i t.n. ima o6te mnogo ekstri))извинете ме за латиницата :X батериата кара по 3 дена с много разговори.Приемам и бартери за телефони от сащия клас или по висок с доплащане от моя страна разбира се (от пловдив сам)ами цената е по договаряне ето примерна цена 20 лева... дано не истрият и тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Бартер за Siemens SL65 в перфектно състояние? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Нокия 6230 за твоя Сименс+доплащане. Ако искаш намери ме в скайп да се договорим. lithrone_s Link to comment Share on other sites More sharing options...
didos Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 tarsq 6230i ako ti se namira :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandit Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 само да попитам как си ги качил тези работи на този телефон като той няма операционна система и ако може да сложиш снимки и актуална цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 само да попитам как си ги качил тези работи на този телефон като той няма операционна система и ако може да сложиш снимки и актуална цена Не е задължително да има операционна система за да си качи Java приложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
didos Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 ако не вярваш кажи да се срешнем някаде да ти покажа...работи си перф.произжеден е в Германия.(забраих да спомена 4е има подобрениа на матрицата на камерата(нз как става 1 фр ми го напраи...)а цената 6те е около 100 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
didos Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 обявата е още в сила и искам да добавя ако някои има да ми предложи някакф mp3 player с 512мб рам няма значение от марката чакам оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
didos Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 телефона още се продава ако има желаещи да пишат и ако имате мп3 предлагаите Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Всеки пост UP и ГОРЕ или такъв, който единствено има за цел да вдигне темата нагоре се наказва с warn. Моля, бъдете коректни към останалите потребители и не ставайте нахални с подобни действия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.