Jump to content
BulForum.com

Sell Siemens s65

Recommended Posts

Sell Siemens s65 кам него варвят оригиналната карта (32мб)кутии книжки.В телефона сам сложил много екстри ето и някои от тях (skype,opera,nainovia softuer (55 versia)win rar win zip,kop4e za restart sleep i shut down gps sistema koqto pokazva kade se namirate info screen (na koito izliza si4ko za tela (gradusite v telefona koolko ram zaema s kolko mghz ba4ka procesora,сложил сам му и мп3-ки i t.n. ima o6te mnogo ekstri))извинете ме за латиницата :X батериата кара по 3 дена с много разговори.Приемам и бартери за телефони от сащия клас или по висок с доплащане от моя страна разбира се (от пловдив сам)ами цената е по договаряне ето примерна цена 20 лева... :) дано не истрият и тая тема

само да попитам как си ги качил тези работи на този телефон като той няма операционна система и ако може да сложиш снимки и актуална цена

само да попитам как си ги качил тези работи на този телефон като той няма операционна система и ако може да сложиш снимки и актуална цена

Не е задължително да има операционна система за да си качи Java приложения ;)

ако не вярваш кажи да се срешнем някаде да ти покажа...работи си перф.произжеден е в Германия.(забраих да спомена 4е има подобрениа на матрицата на камерата(нз как става 1 фр ми го напраи...)а цената 6те е около 100 лева

обявата е още в сила и искам да добавя ако някои има да ми предложи някакф mp3 player с 512мб рам няма значение от марката чакам оферти :)

Всеки пост UP и ГОРЕ или такъв, който единствено има за цел да вдигне темата нагоре се наказва с warn. Моля, бъдете коректни към останалите потребители и не ставайте нахални с подобни действия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...