Antares Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Продадено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 ако реша да ти ги взема ще ми ги монтираш ли колелото ми е Бианче Снейк италянско колело ако имаш вазможнос се свържи с мен може и да се договорим тук или на скайпа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Здрасти Antares Мисля че се познаваме /ak.a. AGENTA-003/ И аз се чудих къде изчезна, явно се подвизаваш около София. Запознат съм с този клас дискови. В края на лятото се наложи да си сменя задна дискова. Вярно е, че и Shimano апарати са около 100-120 лв. Бих е взел за резервна, да имам. Ей ся след около 4 месеца ще може пак да се кара, трябва да сме подготвени. Днес или утре ще мога да вляза в skype, да поговорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 12, 2008 Author Share Posted January 12, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.