Jump to content
BulForum.com

Продавам минерално моторно масло

Recommended Posts

Един приятел ми поръ4а да му донеса масло за него и жена му,но докато се върна той си го беше сменил и остана сега го продавам.имам 3 туби по 5 литра.според мен е много по добро от нашите ментаци по магазините

maslo%201.jpg

цена 40 лева туба с 5 литра

тел.0898543295 Пламен

Според мен е по добро тъй като много съм се парил с боклуците които продават в българия

За да обобщиш така с лека ръка, че в България маслата са все боклуци, ми се струва малко... несериозно.

Или нищо не разбираш или просто говориш така, за да си продадеш маслото.

И все пак, ако кажеш нещо повече за твоето масло и с какво е по-добро от горепосоченото от мен, за да ме убедиш, ще го купя.

За да обобщиш така с лека ръка, че в България маслата са все боклуци, ми се струва малко... несериозно.

Или нищо не разбираш или просто говориш така, за да си продадеш маслото.

И все пак, ако кажеш нещо повече за твоето масло и с какво е по-добро от горепосоченото от мен, за да ме убедиш, ще го купя.

Човека е прав, тук се продават боклуци говорим за маркови масла, освен ако не ти обслужи колата дилъра. Иначе и аз си пазарувам малкови масълца от Германия и съм доволен, цената е доста по-ниска от родната, качеството пъти по-добро и не на последно място, тубите са по 5л. а родните по 4л. , което мен лично не ме устрова.

Карам едно Пежо дизел ако имаше на4ин и нафтата която му слагам щях да я докарвам от Германия,но не става.Тук в любимата ни България ми е омръзнало да 4увам как на вси4ки познати им се слу4ва нещо от фалшиви консумативи независимо дали е от гориво от масло от ремаци ,4асти за коли и така на татък.не моля никой да му свърша услуга като го предпазвам от фалшиви неща и не виждам какво нередно има да пробвам да го продам.Все още е налице тъй като ме нямаше известно време при интерес позвънете

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...