plamen44 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Един приятел ми поръ4а да му донеса масло за него и жена му,но докато се върна той си го беше сменил и остана сега го продавам.имам 3 туби по 5 литра.според мен е много по добро от нашите ментаци по магазините цена 40 лева туба с 5 литра тел.0898543295 Пламен Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen44 Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 нова цена 35 лева тубата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 По-добро ли е от Agip 15W40, защото аз карам с такова и ми е 40 лв тубата 5л Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen44 Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 Според мен е по добро тъй като много съм се парил с боклуците които продават в българия Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Според мен е по добро тъй като много съм се парил с боклуците които продават в българия За да обобщиш така с лека ръка, че в България маслата са все боклуци, ми се струва малко... несериозно. Или нищо не разбираш или просто говориш така, за да си продадеш маслото. И все пак, ако кажеш нещо повече за твоето масло и с какво е по-добро от горепосоченото от мен, за да ме убедиш, ще го купя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 За да обобщиш така с лека ръка, че в България маслата са все боклуци, ми се струва малко... несериозно.Или нищо не разбираш или просто говориш така, за да си продадеш маслото. И все пак, ако кажеш нещо повече за твоето масло и с какво е по-добро от горепосоченото от мен, за да ме убедиш, ще го купя. Човека е прав, тук се продават боклуци говорим за маркови масла, освен ако не ти обслужи колата дилъра. Иначе и аз си пазарувам малкови масълца от Германия и съм доволен, цената е доста по-ниска от родната, качеството пъти по-добро и не на последно място, тубите са по 5л. а родните по 4л. , което мен лично не ме устрова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen44 Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 Карам едно Пежо дизел ако имаше на4ин и нафтата която му слагам щях да я докарвам от Германия,но не става.Тук в любимата ни България ми е омръзнало да 4увам как на вси4ки познати им се слу4ва нещо от фалшиви консумативи независимо дали е от гориво от масло от ремаци ,4асти за коли и така на татък.не моля никой да му свърша услуга като го предпазвам от фалшиви неща и не виждам какво нередно има да пробвам да го продам.Все още е налице тъй като ме нямаше известно време при интерес позвънете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.